Încasările au crescut de 4 ori/Transurb se va perfecţiona din mers

 
Luni, 16 Mai 2016 00:00
Publicat în Comunitate
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Primăria municipiului Galaţi a tras primele concluzii după o săptămână în care transportul public s-a făcut exclusiv cu autobuzele, troleibuzele şi tramvaiele Transurb.
O primă concluzie extrem de importantă este aceea că încasările zilnice ale societăţii publice de transport călători au crescut de aproape 4 ori, de la 21.000 lei la 80.000 lei. O altă concluzie importantă este aceea că, în general, Transurb a reuşit să acopere mulţumitor întregul program de transport public, stabilit de Primărie.
Ca urmare a monitorizării făcute de Primărie, dar şi a sugestiilor şi sesizărilor venite de la călători, s-au stabilit următoarele măsuri:
- reprezentanţii Primăriei şi Transurb se vor întâlni săptămânal pentru a analiza evoluţia situaţiei operative din transportul public;
- va fi echilibrat numărul capacităţilor de transport pe anumite trasee, în funcţie de necesităţile identificate;
- vor fi recalibrate graficele de transport, acolo unde s-au identificat probleme;
- vor fi întocmite, în regim de urgenţă, graficele de transport pentru perioada de vară;
- vor fi înfiinţate două staţii noi pe strada Moruzzi (tur-retur) pentru traseul 24 (la solicitarea călătorilor);
- vor fi modificate afişajele electronice pe mijloacele de transport public, astfel încât călătorii să fie informaţi corect;
- se analizează oportunitate eliminării vânzărilor de bilete în mijloacele de transport.
Primăria municipiului Galaţi va informa populaţia săptămânal cu privire la eventualele modificări apărute în programul de transport public, precum şi la noi măsuri ce se vor impune pentru îmbunătăţirea calităţii serviciilor de transport.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu