03 MARTIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Incident la Frumuşiţa! Un moldo-canadian şi-a făcut cadou de ziua lui un dosar penal
Incident la Frumuşiţa! Un moldo-canadian şi-a făcut cadou de ziua lui un dosar penal

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Folteşti au depistat în trafic un bărbat cu cetăţenie Republica Moldova şi Canada conducând un autoturism deşi nu deţinea permis de conducere valabil pe teritoriul României!

"În data de 16 septembrie a.c., în jurul 01.00, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere şi control în zona de competenţă, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Folteşti - I.T.P.F. Iaşi aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu, pe raza localităţii de frontieră Frumuşiţa - judeţul Galaţi, a efectuat semnalele regulamentare de oprire pentru un autoturism, condus de un bărbat cu cetăţenie Republica Moldova şi Canada, în vârstă 46 de ani. Cu ocazia efectuării controlului de frontieră, conducătorul auto a prezentat un permis de conducere eliberat de autorităţile din Canada, document care nu îi dă drept de conducere pe teritoriul României", potrivit I.T.P.F. Iaşi.

! În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu are dreptul de a conduce autovehicule în România. Incidentul a coincis cu ziua sa de naştere.


Articole înrudite