Iubeşti natura şi vrei să o explorezi? Acum ai ocazia! Recomandat

Luni, 28 Martie 2022 12:42
Publicat în Comunitate

Proiectul „Hai cu noi pe munte!”, organizat de ATE Club Albatros Galaţi, continuă să promoveze mişcarea în aer liber, drumeţiile pe munte şi dragostea pentru natură. Ajuns la cea de-a VIII-a ediţie, proiectul se va desfăşura în perioada 03 - 22 mai 2022, fiind destinat tinerilor cu vârsta între 16 şi 35 de ani.
"«Hai cu noi pe munte!» este un curs de iniţiere şi călătorii pe munte şi constă în organizarea unor activităţi şi drumeţii în cadrul cărora vor fi abordate subiecte principale precum: echipamentul necesar, organizarea unei drumeţii, folosirea busolei şi a hărţii în orientare, reguli de conduită şi etică montană (în parcuri naţionale, cabane, pe poteci etc.), cântece montane şi alte teme specifice ieşirilor în natură. Visezi dintotdeauna să cutreieri munţii cu rucsacul în spate? Iubeşti natura şi vrei să o explorezi? Doreşti să te cocoţi pe cât mai mulţi munţi? Dacă da, atunci această invitaţie este pentru tine!", transmit organizatorii.
Calendarul activităţilor din cadrul proiectului este următorul: 03 mai - curs introductiv (indoor); 05 mai - curs teoretic (indoor); 08 mai - aplicaţie în aer liber (Gârboavele); 10 mai - întâlnire de socializare; 14-15 mai - aplicaţie în Munţii Măcin; 20-22 mai - aplicaţie Munţii Ciucaş. Cursurile sunt gratuite, dar există totuşi o taxă de participare simbolică constând în rechizite şcolare noi care vor fi donate unui ONG din Galaţi. Formularul de înscriere este disponibil online, la adresa https://forms.gle/VBLrAxzJ7TuuTvmh6.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu