14 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
„Juniorii Pedalează” la Galaţi
„Juniorii Pedalează” la Galaţi

Asociaţia Bike Works şi Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Galaţi îi invită pe cei mai curajoşi biciclişti la cea de-a 16-a ediţie a concursului „Juniorii Pedalează”, care va avea loc pe 23 aprilie 2023 în municipiul Galaţi. Va fi o cursă offroad dedicată copiilor, cu vârste între 4 şi 18 ani, pe categorii, care va testa atât viteza, cât şi tehnica.
„Susţinem mişcarea şi promovarea ciclismului în rândul copiilor. De aceea, revenim cu un nou concurs dedicat celor mai curajoşi biciclişti care au astfel ocazia să lase ecranul telefonului sau al calculatorului pentru a interacţiona în mod direct şi a se bucura de o zi deosebită. De asemenea, copiii vor avea ocazia să-şi dezvolte acele aptitudini şi reflexe specifice mersului pe bicicletă”, spune Ciprian Jiga, preşedintele Asociaţiei Bike Works.
Concursul va avea loc în municipiul Galaţi, în zona pădurii de lângă stadionul "Nicolae Rainea" (Dunărea), în data de 23 aprilie 2023.
Detalii şi înscrieri: pe siteul www.bikeworks.ro, în cadrul secţiunii „Juniorii Pedalează”.
Link înscrieri: https://www.bikeworks.ro/inscrieri-jp2023/.
Înscrierile se fac doar online, până la data de 21 aprilie 2023, ora 20.00, sau în momentul în care va fi atins numărul maxim de concurenţi stabilit la 150. Taxa de înscriere este de 30 de lei. Copiii care vor parcurge cel mai repede traseul vor urca pe podium şi vor fi premiaţi. Precizăm că la categoria 4-5 ani, copiii vor avea de parcurs un traseu pe asfalt.
Important: casca de ciclism este obligatorie.
Zona de concurs va fi delimitată faţă de trafic, traseul va fi marcat şi va conţine trasee de dificultate diferite, în funcţie de categoria de vârstă a copiilor, informează Asociaţia Bike Works.


Articole înrudite