25 IUNIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
LIBERTY felicită Oțelul: Suntem susținătorul nr. 1 al echipei!
LIBERTY felicită Oțelul: Suntem susținătorul nr. 1 al echipei!

LIBERTY Galați și Fundația GFG felicită echipa de fotbal Oțelul Galați pentru victoria obținută duminică și pentru performanțele înregistrate până acum: "Rămânem un partener de încredere și susținem cea mai iubită echipă de fotbal din regiune".
"Echipa LIBERTY este susținătorul nr. 1 al Oțelul Galați și partenerul principal al acestor mari campioni, alături de Fundația GFG. Echipa de fotbal a obținut performanțe deosebite în acest an, în parte datorită sponsorizării companiei noastre, și aștept cu nerăbdare meciurile din SuperLigă. Vom continua să susținem echipa. Felicitări campionilor!", a declarat Ajay Aggarwal, președintele Consiliului de Administrație al LIBERTY Galați.
Anul trecut, LIBERTY Galați și Fundația GFG au semnat un parteneriat cu SC Oțelul Galați, "devenind sponsori oficiali ai celui mai de succes club de fotbal din regiunea Moldovei. Sprijinul LIBERTY a contribuit la performanța echipei de fotbal și, împreună cu Fundația GFG, vor contribui la dezvoltarea Academiei de Copii și Juniori și a mișcării sportive din comunitate prin implementarea unor strategii inovatoare", potrivit unui comunicat al companiei.


Articole înrudite