25 IUNIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
LIBERTY Galaţi deschide înscrierile pentru Şcoala de Vară
LIBERTY Galaţi deschide înscrierile pentru Şcoala de Vară

Academia GREENSTEEL din cadrul LIBERTY Galaţi a lansat înscrierile pentru Şcoala de Vară, unul dintre cele mai importante programe de internship demarate de companie. În fiecare an, LIBERTY Galaţi întâmpină o nouă generaţie de studenţi entuziaşti pe platforma siderurgică pentru a contribui la construirea viitorului GREENSTEEL.
Şcoala de Vară, aflată la cea de-a douăsprezecea ediţie, se desfăşoară timp de două luni şi jumătate, în perioada 12 iulie - 22 septembrie 2023. Studenţii şi proaspeţii absolvenţi care aleg să se înscrie la Şcoala de Vară vor fi implicaţi în operaţiunile siderurgice, vor învăţa despre companie şi despre planurile sale de transformare GREENSTEEL. Tinerii vor avea ocazia să lucreze într-un mediu provocator alături de mentorii şi specialiştii platformei siderurgice, să participe la cursuri de formare şi să îşi dezvolte abilităţile de comunicare şi de lucru în echipă, de care este mare nevoie pentru a deveni profesionişti.
Academia GREENSTEEL îşi propune să perfecţioneze forţa de muncă actuală a companiei şi să încurajeze accesul noilor angajaţi în industrie. Cursul "Descoperă GREENSTEEL" se desfăşoară în prezent la Universitatea "Dunărea de Jos" din Galaţi pentru studenţii şi absolvenţii interesaţi să descopere tehnologiile viitorului în producţia de oţel verde.
Mihaela Vereş, Manager Resurse Umane pentru LIBERTY România, a declarat: "Suntem foarte încântaţi să lansăm înscrierile pentru Şcoala de Vară, un program de internship pe care îl derulăm cu succes în fiecare an începând cu 2012. Îi invităm pe studenţii şi absolvenţii din Galaţi, dar şi din judeţele învecinate, să ni se alăture în activităţile noastre şi în planurile GREENSTEEL. Oferim mediul ideal pentru ca tinerii să se dezvolte şi să facă paşi importanţi în carieră şi invit cât mai multe persoane să se alăture familiei noastre."
De la lansarea sa, aproape 500 de studenţi au absolvit Şcoala de Vară, iar 158 dintre ei s-au alăturat companiei. Unul dintre aceştia este Cristian Grosu, care a participat la Şcoala de Vară în 2019, după ce a absolvit Facultatea de Automatică, Calculatoare, Inginerie Electrică şi Electronică din cadrul Universităţii "Dunărea de Jos" din Galaţi, iar acum este inginer suport în cadrul Departamentului Mentenanţă Centrală al LIBERTY Galaţi.
Cristian încurajează tinerii studenţi şi absolvenţi să aplice şi să beneficieze de această oportunitate: "Personal, am văzut stagiul de la Şcoala de Vară ca pe o rampă de lansare pentru cariera mea profesională imediat după absolvire. În cadrul acestui program am avut ocazia să lucrez la un proiect cu aplicabilitate practică, din care am putut acumula o multitudine de cunoştinţe. Intership-ul a culminat cu prezentarea proiectului pentru reprezentanţii companiei, o ocazie excelentă de a-mi evalua munca. Am ales să continui ca angajat al companiei după încheierea programului, astfel încât am putut aprofunda şi dezvolta în continuare ceea ce începusem în timpul Şcolii de Vară."
Pe toată perioada programului, studenţii vor fi plătiţi şi vor beneficia de toate facilităţile pe care le oferă calitatea de angajat. Pentru participanţii care locuiesc în afara regiunii Galaţi-Brăila, compania asigură cazare.
Candidaţii pot accesa proiectele pe website-ul https://libertysteelgroup.com/ro/cariere/internship/ şi pot trimite CV-urile la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. până la data de 30 aprilie, potrivit unui comunicat al companiei.

  • Galerie Foto:

Articole înrudite