20 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
LIBERTY Galaţi: Suntem suporterul numărul 1 al echipei-fanion a Galaţiului
LIBERTY Galaţi: Suntem suporterul numărul 1 al echipei-fanion a Galaţiului

LIBERTY Galaţi şi Fundaţia GFG felicită echipa de fotbal Oţelul Galaţi pentru victoria obţinută în semifinala Cupei României şi pentru performanţele înregistrate până acum.
„În calitate de Partener Oficial al echipei, compania noastră a susţinut Oţelul Galaţi, în pofida condiţiilor dificile de pe piaţa europeană a oţelului în perioada 2022-2023. (...) În 2022 LIBERTY Galaţi şi Fundaţia GFG au devenit Partenerul Oficial al SC Oţelul Galaţi. Cu sprijinul companiei, în cei doi ani de parteneriat, echipa de fotbal condusă de antrenorul Dorinel Munteanu a avut performanţe deosebite, iar compania a continuat să susţină cu mândrie echipa de fotbal a Galaţiului”, transmite compania prin intermediul unui comunicat de presă.
„Suntem suporterul numărul 1 al echipei-fanion a Galaţiului şi ne bucurăm pentru rezultatele sale remarcabile. Deşi ultimii doi ani au reprezentat o provocare pentru întreaga industrie siderurgică europeană, cu un impact major asupra pieţei de oţel din România, LIBERTY Galaţi a rămas un partener de încredere al echipei, împreună cu Fundaţia GFG. Calificarea în finala Cupei României este o performanţă de excepţie şi suntem mândri că am putut susţine Oţelul în parcursul lor spre succes. Aseară am simţit cu toţii mândria de a fi suporteri adevăraţi ai echipei de fotbal conduse de antrenorul Dorinel Munteanu. Felicităm echipa pentru performanţă şi îi urăm mult succes în finală!”, a declarat Radu Ionescu, General Manager, LIBERTY Galaţi, în comunicatul citat.

Citeşte şi Oţelul s-a calificat dramatic în finala Cupei României


Articole înrudite