18 IULIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
În această toamnă, în Galaţi vor avea loc câteva concerte şi spectacole de teatru care îi vor încânta pe iubitorii de cultură.
Vineri 25 octombrie, la ora 19, iubitorii de balet sunt invitaţi la „Lacul lebedelor” cu teatrul Balsoi. Preţul biletelor este de 80 sau 100 lei. Spectacolul se joacă la Teatrul Muzical iar biletele se găsesc la Teatrul Muzical, Teatrul Dramatic şi Casa de Cultură a Sindicatelor.
Duminică 27 octombrie, la ora 18, nu pierdeţi concertul lui Tudor Gheorghe. Preţul biletului este de 75 lei iar spectacolul oferit de artist va avea loc la Casa de Cultură a Sindicatelor, de unde pot fi achiziţionate şi biletele.
Marţi 29 octombrie, de la ora 19, sunteţi invitaţi la spectacolul de teatru „Cafeneaua”, în care protagonişti sunt mari actori ai scenei româneşti: Emilia Popescu, Dana Dogaru şi Horaţiu Mălăele. Preţul biletelor este de 60 sau 80 lei. Piesa se joacă la Casa de Cultură a Sindicatelor iar biletele se găsesc la Casa de Cultură şi la Teatrul Dramatic.
Duminică 3 noiembrie, la ora 19.30, Galaţiul va găzdui un concert susţinut de Ştefan Bănică jr. Preţul biletelor este de 80 sau 100 lei. Concertul va fi găzduit de Casa de Cultură a Sindicatelor iar biletele se găsesc la Casa de Cultură şi la Teatrul Dramatic.


Articole înrudite