03 DECEMBRIE 2023 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
S-a relansat Leru.ro - Magazinul Online de Fapte Bune
S-a relansat Leru.ro - Magazinul Online de Fapte Bune

Asociaţia Open Hub, cu sprijinul Thecon, organizează, pentru al patrulea an consecutiv, programul caritabil Leru.ro - Magazinul Online de Fapte Bune, unde cei interesaţi sunt invitaţi să se implice în susţinerea unei cauze diferite de la o ediţie la alta. "Pentru al patrulea an consecutiv, cu ajutorul a zeci de voluntari care au donat expertiză, timp sau obiecte, am relansat magazinul online www.shop.leru.ro. La evenimentul Noaptea Elfilor, desfăşurat pe 18 Noiembrie, profesionişti voluntari din domeniul IT şi nu numai au finalizat construirea Magazinului Online de Fapte Bune, într-un nou format, adaptat la conceptul din 2022. Scopul este ca, prin intermediul donaţiilor colectate până la finalul lunii decembrie prin intermediul Leru.ro, să conturăm viitorul a 15 elevi valoroşi provenind din medii defavorizate, printr-un program complex de educaţie antreprenorială", transmit organizatorii.

EMPREYouth, cauza ediţiei Leru.ro 2022. "În parteneriat cu Asociaţia Pentru Antreprenoriat din România (APAR) ne-am propus ca 15 liceeni din zona SE a României, ale căror rezultate la învăţătură sunt excepţionale, să beneficieze de un program intensiv de educaţie financiară şi antreprenorială: o tabără dedicată şi ateliere de mentorat în programul EMPREYouth. Acest program intensiv îi va pregăti pe tineri pentru un start sănătos în viaţa de adult şi le va mări şansele de a-şi contura un viitor financiar sustenabil. În cadrul taberei, tinerii vor putea lucra la idei de business proprii, pe care le vor putea prezenta în faţa unor potenţiali finanţatori, respectiv vor primi şansa de a implementa ideea de business cu ajutorul mentorilor desemnaţi în programul EMPREYouth", precizează organizatorii.

! Cea mai simplă metodă de a susţine educaţia şi faptele bune cu impact pe termen lung. "La fel ca şi în ediţiile anterioare, ambiţia noastră este de a defini cuvântul ler ca simbol al filantropiei în preajma sărbătorilor de iarnă şi de a susţine educaţia viitoarelor generaţii. Ne dorim ca şi anul acesta să atragem cât mai mulţi susţinători şi donatori care să rezoneze cu ideea EMPREYouth. Acestora le propunem mai multe modalităţi de implicare pentru ca, împreună, să strângem cei 18.000 de Euro pentru a contura viitorul celor 15 elevi. Cea mai simplă metodă de a susţine educaţia şi faptele bune cu impact pe termen lung este să achiziţionezi (cu plata exclusivă cu cardul) unul dintre produsele disponibile deja pe www.shop.leru.ro. Valoarea cumpărăturilor este transformată în donaţie directă ce va contribui la realizarea taberei de educaţie financiară şi antreprenorială EMPREYouth", menţionează organizatorii.

Articole înrudite

UPDATE: În urma activităților investigative și de cercetare efectuate de către polițiștii din ...

Târg de locuri de muncă în Berești

VIDEO: Explozie la G-uri în Micro 19

VIDEO: Bătaie pe Siderurgiştilor - UPDATE

Defilare de 1 Decembrie la Galaţi - PROGRAM