Sancţiuni pentru construcţii ilegale

 
Miercuri, 15 Februarie 2017 00:00
Publicat în Comunitate
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Poliţiştii locali au efectuat verificări la un imobil situat în Galaţi, pe strada Nicolae Leonard, unde au constatat ca nu sunt respectate prevederile documentaţiei tehnice în baza căreia a fost emisă autorizaţia de construire iar proprietarul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1.000 lei, şi s-a dispus intrarea în legalitate în conformitate cu prevederile Legii 50/1991, actualizată. La un alt imobil, situat în Galaţi, pe strada Arcaşilor, poliţiştii locali au constatat de asemenea că nu sunt respectate prevederile documentaţiei tehnice în baza căreia a fost emisă autorizaţia de construire. Proprietarul a fost sancţionat contravenţional tot cu amendă în valoare de 1.000 lei, şi s-a dispus intrarea în legalitate în conformitate.
După verificări efectuate la un imobil situat din Galaţi, de pe şoseaua Galaţi-Tecuci, s-a constatat că sunt executate lucrări de construcţii fără autorizaţie de construire, constând în modificarea spaţiului comercial. Proprietarul spaţiului comercial a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 2.000 lei şi s-a dispus intrarea în legalitate.
De aemenea, poliţiştii locali gălăţeni au efectuat verificări la un imobil situat pe, strada Ştiinţei, unde au constatat că se executau lucrări de construcţii cu nerespectarea prevederilor documentaţiei tehnice în baza căreia a fost emisă autorizaţia de construire. Proprietarul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1.500 lei şi s-a dispus intrarea în legalitate.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu