Se fac angajări masive în sistemul bugetar din Galaţi

 
Vineri, 02 Martie 2018 14:20
Publicat în Comunitate
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Cei interesaţi să lucreze în sistemul bugetar au la dispoziţie peste 25 de posturi scoase la concurs de către mai multe instituţii din municipiul Galaţi şi din judeţ. Astfel, în municipiul Galaţi, Primăria organizează concurs pentru funcţia publică de inspector, clasa I, grad debutant – Compartiment Certificate de Urbanism/Autorizaţii Construcţii (studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul fundamental ştiinţe inginereşti sau în domeniul fundamental ştiinţe umaniste şi arte – ramura de ştiinţă: arhitectură şi urbanism) şi pentru funcţia de consilier, clasa I, grad superior – Compartiment Corp Control Primar (studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul fundamental ştiinţe sociale, ramura de ştiinţă – ştiinţe juridice; vechime în specialitatea studiilor superioare de lungă durată absolvite necesare exercitării funcţiei publice de minimum 9 ani). Înscrierile la concurs se fac până pe data 14 martie 2018.

9 locuri de muncă la Centrul Multifuncţional de Servicii Sociale pentru Tineri

Centrul Multifuncţional de Servicii Sociale pentru Tineri Galaţi organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată pentru: medic (1 post), asistent social debutant (2 posturi), asistent social (3 posturi), pedagog social debutant (1 post); pedagog social (1 post); paznic (1 post). Data limită pentru depunerea dosarelor este de 9 martie 2018.
Muzeul de Artă Vizuală, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei contractuale vacante, de muzeograf debutant (studii superioare de specialitate, arte plastice, cunoaşterea unei limbi străine, stadiu avansat, cunoştinţe PC (Microsoft O fiice – Word, Excel; Photoshop). Data limită pentru depunerea dosarelor este de 7 martie 2018.
Şi, Căminul pentru Persoane Vârstnice „Sf. Spiridon“, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei contractuale de execuţie, vacante, de consilier juridic (absolvent cu diplomă de licenţă de lungă durată, specializarea Drept/Ştiinţe Juridice; experienţă în domeniu – minimum 5 ani; foarte bună cunoaştere a legislaţiei aplicabile în asistenţa socială a persoanelor vârstnice, achiziţii publice, în domeniul dreptului muncii şi a dreptului civil; persoană comunicativă, perseverentă, organizată, riguroasă, cunoştinţe de operare pe calculator – editare text, calcul tabelar, folosire browser). Data limită pentru depunerea dosarelor este de 7 martie 2018.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu