Teatrul Gulliver pune în scenă ultimul spectacol din acest an

 
Joi, 14 Decembrie 2017 16:36
Publicat în Comunitate
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

La Teatrul Gulliver din Galaţi, în această duminică, 17 decembrie 2017, începând cu ora 10:30, va fi pusă în scenă piesa „Povestea de Crăciun”, ultimul spectacol din acest an al teatrului de păpuşi gălăţean.
"Noaptea Sfântă, în viziunea regizorului spectacolului, Bogdan Drăgulescu, este „noaptea în care o steluţă a luminat un drum, un brăduţ a indicat cărarea, nişte îngeraşi au stat de strajă în ceruri, iar Dumnezeu ne-a dăruit cel dintâi cadou de Crăciun - Fiul său, şi prin el, iubirea şi lumina Sa. Poate că în amintirea acelei lumini dintâi şi dintotdeauna, noi aninăm acum licăriri în brazii din casele noastre, ca nişte delicate reflexe ale luminior din noi, pe care ar trebui să le păstrăm aprinse tot timpul. Dar cum noi, oamenii, biete fiinţe trecătoare, mai mult sau mai puţin uituce, ne mai luăm cu viaţa, atunci am căpătat obiceiul fermecat de a le aprinde acum, ca să ne amintim de ele. Să nu uităm să fim măcar din când în când buni şi luminoşi, aşa cum am fost concepuţi. Pentru ca această poveste-lumină să nu se stingă niciodată, iar noi să o ducem neabătut mai departe!", se arată într-un comunicat al Teatrului Gulliver.
Preţul biletelor este de 10 lei pentru copii şi 12 lei pentru adulţi şi pot fi cumpărate atât în ziua spectacolului, cât şi online.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu