13 IUNIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Unde facem foto la Galați?
Unde facem foto la Galați?
  • Ai aflat? La Galați poți face foto instant foarte haioase și chiar foto ID pentru documente oficiale.
  • Ceee?
  • Exact! Totul se întâmpla pe loc – 1 minut si nu ai nevoie de fotograf sau operator.
  • Cum adică? Nu înțeleg nimic.
  • Ufff, e foarte simplu. Ai auzit de cabina BW Photo Booth din mall – Shopping City Galați?
  • ..parcă. Nu mai știu.
  • ..Hai că îți explic:

Cabina BW Photo Booth este un aparat amplasat  vis-à-vis de Cinema City la SHOPPING CITY Galați. Tu îl operezi singur, din meniul interactiv cu touch screen. Din acest meniu, tu poți alege Foto Fun sau Foto ID și, pe loc, se fac fotografii care se listează în doar 1 minunt după ce apeși “PRINT”.

Dacă alegi opțiunea Foto FUN,  te poți distra cu varianta colaj sau varianta semn de carte și, în ambele cazuri, poți opta pentru o varietate de rame colorate, alb-negru, personalizate în tematici de sezon și care se diversifică mereu.

Ba chiar ai posibilitatea să alegi un cadru foto suvenir și să încadrezi fotografiile tale într-un cadru cu Biserica Precista. Ce poate fi mai cool?

Apoi, dacă atașezi un magnețel mititel pe spatele fotografiei, ai un suvenir perfect de pus pe frigider sau, fără magnețel, într-o ramă la tine pe birou. Foarte la moda este varianta semn de carte (tip fâșie), mai ales că merge foarte bine ca idee de cadou oferit prietenilor și familiei, poate alături de o carte bună.

Dar cel mai mare avantaj al cabinei foto BW Photo Booth, este opțiunea foto ID pe care te poți baza și în situațiile limită. Mai ales atunci când ai nevoie de foto oficiale urgent și vrei să scapi de așteptare sau stat la cozi, o sesiune Foto ID la cabina foto, te ajută să economisești o grămadă de timp și energie. Cu doar cateva click-uri, rezolvi singur și pe loc “problema”.  Nu trebuie decât să urmezi câteva instrucțiuni simple din interfața prietenoasă cu touch screen (ecran tactil).

Și, acum că ți-am zis secretul amintirilor instant, poți afla chiar mai multe pe website-ul oficial BW Photo Booth  sau viziona demo-uri de utilizare pe canalul de Youtube. De exemplu FOTO ID demo. Nu uita să pui și “brânza! 🧀 😁

  • Galerie Foto:

Articole înrudite