17 IUNIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Vara în oraș? Alege să călătorești mai confortabil cu Uber
Vara în oraș? Alege să călătorești mai confortabil cu Uber

De la întâlniri cu clienți sau colaboratori pe timpul zilei, până la ieșiri cu prietenii și familia seara, pe timp de vară ne bucurăm cu toții că ne putem petrece timpul liber în oraș. Încă ne preocupă siguranța transportului atunci când ne întoarcem din vacanță sau când ne deplasăm în diverse locuri, Uber fiind o soluție la îndemână în toate aceste situații. 

Fie că nu deții mașină personală sau pur și simplu îți dorești o seară spontană, sunt momente când ai nevoie de o cursă. Uber Comfort este noua opțiune din aplicație pe care ar trebui să o iei în considerare, în special pentru că de curând s-a lansat în oraș. 

Iată la ce te poți aștepta de la o plimbare cu Uber Comfort:

  1. Mașini mai confortabile, cu spațiu extra pentru picioare

Rochie lungă de seară sau costum nou-nouț? Cu spațiul extra pentru picioare ai siguranța că hainele nu se vor șifona atunci când ajungi la destinație. Poți avea sentimentul că mergi cu o limuzină și un șofer de lux. Toți șoferii Uber Comfort au un rating mediu de 4,95, așadar ai certitudinea că ești pe mâini sigure. 

  1. Două opțiuni de temperatură dintre care să alegi
    Vara poate provoca stări de disconfort când cresc gradele în termometru și toată lumea are preferințe diferite când vine vorba de temperatura ideală. Cu Uber Comfort ai două opțiuni de temperatură, pe lângă posibilitatea de a o lăsa la alegerea șoferului. Astfel, te poți așeza confortabil, relaxa, și ajunge la destinație în condiții ideale. 
  2. Opțiunea de a călători în liniște sau de a conversa

Ai nevoie să lucrezi în timpul călătoriei sau pur și simplu nu ești în dispoziția necesară pentru a discuta? Poți opta pentru o cursă în liniște înainte de a o confirma în aplicație. De asemenea, poți alege să ai o conversație cu șoferul; cine știe ce povești incredibile poți auzi de la cineva care interacționează cu atâtea persoane într-o singură zi?

Oricare ar fi preferințele tale, le poți seta în timp ce comanzi o cursă.

Pe lângă toate beneficiile Uber Comfort, ai la dispoziție toate avantajele aplicației Uber cu care deja te-ai obișnuit, și continui să beneficiezi de toate opțiunile pentru siguranță. Vei putea să vezi informații despre călătorie și șofer atunci când confirmi cursa, poți verifica măsurile de siguranță în aplicație (precum purtatul măștii și spălatul mâinilor), iar șoferii  confirmă în aplicație că poartă mască înainte de a conduce cu Uber. 

Bucură-te de cursă și călătorește prin oraș confortabil și cu stil!


Articole înrudite