18 IULIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Viperele României expuse la Galaţi
Viperele României expuse la Galaţi

Începând cu data de 5 aprilie 2023, la Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii „Răsvan Angheluţă” Galaţi va fi deschisă publicului expoziţia de fotografie „Viperele din România”, a fotografului Marius Iancu, originar din Buzău.
Expoziţia lui Marius Iancu cuprinde 24 fotografii cu trei specii de vipere din România (inclusiv subspecii): vipera comună (Vipera berus), vipera de stepă (Vipera usinii) şi vipera cu corn (Vipera ammodytes).
„Pasionat de surprinderea frumuseţii lumii sălbatice, Marius încearcă să aducă vizitatorii mai aproape de natură prin intermediul fotografiilor sale şi să-i încurajeze să o iubească şi să o protejeze mai mult! Expoziţia se constituie într-o adevărată enciclopedie a viperelor din ţara noastră, fiecare specie fiind fotografiată în cadrul ei natural, cu informaţii referitoare la comportamentul şi caracteristicile acestora”, transmite Complexul Muzeal Galaţi.
Expoziţia de fotografie „Viperele din România” va putea fi vizitată la Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii „Răsvan Angheluţă” Galaţi până în luna septembrie 2023.


Articole înrudite