05 DECEMBRIE 2023 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Daca esti din Galati si cauti un dezmembrator serios, hai la noi
Daca esti din Galati si cauti un dezmembrator serios, hai la noi

Te-ai gandit vreodata ca un parc de dezmembrari auto poate fi alternativa cea mai convenabila pentru intretinerea masinii tale? Daca te numeri printre neinitiati, poate ca un centru de dezmembrari ti s-ar parea, mai degraba, un depozit cu vechituri in stadiu de reciclare. Daca, insa, te numeri printre soferii cu experienta, stii deja ca parcurile auto cu piese originale second-hand sunt o adevarata mina de aur, ca de altfel, solutia cea mai potrivita pentru a-ti pune la punct masina in cel mai scurt timp, fara a plati sume colosale la achizitionarea diverselor piese de schimb.

Ne aflam la iesirea din Barlad, spre Vaslui, in satul Simila, la doar 50 km de tine. Faci cel mult o ora pana la noi, unde te intampinam cu peste 40 k de piese pe stoc - motoare si piese auto second hand pentru motor, cutii de viteza, caroserie si jante atent selectionate, piese auto de interior si interior complet - vandute doar cu factura si insotite de garantie. Le gasesti la aproximativ jumatate din costul pieselor noi, sunt testate si se potrivesc perfect masinii tale. La cerere, iti putem furniza mai multe poze ale piesei dorite, prin intermediul colegilor nostri de vanzari, pentru a fi sigur de compatibilitate.

Alege Dezmembraru – dezmembrari auto Barlad avantajoase!

Zona Moldovei este foarte bine reprezentata la nivelul centrelor auto de Dezmembraru. Stocul nostru cu piese din dezmembrari Barlad este constant actualizat si gestionat prin intermediul unui sistem informatic performant, gratie unei investitii anuale a companiei in software si echipamente pentru depozitarea piesele auto in cele mai bune conditii. Obiectivul nostru consta in cultivarea unei culturi a increderii si respectului, motiv pentru care venim in intampinarea clientilor nostri doar cu piese calitative, originale, testate si verificate pana la cele mai mici detalii, caracterizate printr-o functionalitate ireprosabila si siguranta maxima in trafic.

In plus, economiile semnificative de costuri, in comparatie cu achizitionarea de noi componente, pot fi o optiune extrem de atractiva daca te afli intr-o perioada cu buget redus. Mai mult, achizitionand de la noi piese din dezmembrari auto faci partea ta de reciclare, contribui la conservarea resurselor, reduci deseurile si sprijini mediul inconjurator. Revenind la economiile de costuri, cu Dezmembraru acestea pot varia de la cativa zeci de lei in cazul pieselor mai mici, pana la cateva sute de lei pentru componentele mai mari. Beneficiezi, astfel, de costuri de intretinere mai mici si economii pe termen lung, cu piese din dezmembrari auto in stare impecabila, poate chiar mai buna decat cele noi.

Esti doar la o aruncatura de bat distanta de noi si ar fi pacat sa nu profiti de stocul impresionat cu piese auto originale, realizate conform specificatiilor producatorului, la standardele la care au fost proiectate si un pret accesibil. Te asteptam la Dezmembraru – dezmembrari Barlad - pentru a cumpara si investi inteligent in piese auto second-hand originale, care se potrivesc perfect pe masina si iti asigura multi kilometri, in deplina siguranta!

Articole înrudite