16 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
AJFP Galați: Ce trebuie să ştie contribuabilii despre Call-center-ul ANAF
AJFP Galați: Ce trebuie să ştie contribuabilii despre Call-center-ul ANAF

Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice (AJFP) Galaţi informează că Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) oferă îndrumare şi asistenţă contribuabililor în domeniul fiscal şi cel al tehnologiei informaţiei prin intermediul Call-Center-ului, la numărul de telefon: 031.403.91.60.
Îndrumarea şi asistenţa contribuabililor/plătitorilor constau în furnizarea de informaţii cu caracter general în legătură cu modul în care aceştia trebuie să procedeze pentru a beneficia de un drept fiscal sau pentru a se conforma unei obligaţii de declarare sau de plată.
De asemenea, agenţii Call-center oferă asistenţă contribuabililor şi prin intermediul serviciului de chat în vederea accesării serviciilor disponibile pe portalul ANAF.
Prin intermediul Call-center-ului nu sunt oferite informaţii în domeniul contabil.
În situaţia în care în timpul convorbirii telefonice, agenţii Call-center constată că problematica expusă prezintă un grad ridicat de complexitate contribuabilii vor fi îndrumaţi către alte canale prin care pot obţine informaţiile de care au nevoie.
ANAF derulează o serie de proiecte de digitalizare în vederea asigurării conformării voluntare a contribuabililor şi îşi adaptează şi îmbunătăţeşte permanent serviciile pentru a facilita interacţiunea contribuabililor cu autoritatea fiscală, precizează AJFP Galaţi.


Articole înrudite