Tatăl miliardarului Sanjeev Gupta şi-a deschis o subsidiară în România Recomandat

Joi, 15 Aprilie 2021 13:24
Publicat în Economie
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Compania Simec Energy Pte. Ltd, care are operaţiuni în energie sustenabilă, minerit, resurse naturale, comerţ, şi-a deschis o subsidiară în România care are ca obiect principal de activitate producţia, transportul şi distribuţia energiei electrice, iar ca activitate secundară comercializarea energiei electrice.
Firma Simec Energy Holdings Romania SRL a fost înfiinţată de o lună de zile şi îl are ca administrator Parduman Kumar Gupta în vârstă de 78 de ani, tatăl lui Sanjeev Gupta, patronul Liberty Steel Galaţi.
Simec Energy Holdings Romania SRL este fondată de Simec Energy Pte. Ltd., companie înregistrată în Singapore. Firma are doi directori, Adriana Monica Petrescu - director executiv şi Corneliu Bodea - director neexecutiv care în prezent este preşedinte al Centrului Român al Energiei (CRE).
Reamintim că în luna iunie 2020, Liberty Steel Galaţi şi Romgaz au încheiat un memorandum pentru înfiinţarea unui joint venture, în perspectiva dezvoltării unor proiecte de investiţii greenfield, respectiv dezvoltarea unei unităţi de producere a energiei electrice pe baza de gaze natural şi a unor unităţi de producţie de energie regenerabilă, folosind atât tehnologii eoliene, cât şi fotovoltaice.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu