14 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App

O petrecere de ziua Sfinţilor Mihail şi Gavriil s-a terminat foarte prost pentru o adolescentă de numai 14 ani. Tânăra ar fi băut din belşug vodcă cu lămâie la petrecerea unei amice. A plecat de acolo, iar când a ajuns pe stradă au început problemele. Ea fost văzută de oameni, în noaptea de vineri spre sâmbătă, cum era cărată de un băiat. Crezând că fata a fost victima unei agresiuni fizice sau chiar sexuale, trecătorii au sunat la 112.

„Un echipaj al ambulanţei, răspunzând unui apel de la 112, a acordat asistenţă medicală unei tinere de 14 ani, care a fost transportată la spital”, a precizat dr. Mihai Polinschi, directorul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Galaţi. Ajunsă la Spitalul de Copii, s-a constatat că tânăra era mai degrabă debusolată deoarece era băută serios. Avea şi urme de pământ pe haine, semn că mai şi căzuse.

„A fost examinată medico-legal şi a reieşit că nu a fost victuma unei infracţiuni. Avea o alcoolemie de 1,15 la mie în sânge”, a precizat cms. Cristina Tatulici, de la IPJ Galaţi.


Articole înrudite