13 IUNIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Galați: Agent de pază amenințat cu pistolul în parcarea de la mall (VIDEO)
Galați: Agent de pază amenințat cu pistolul în parcarea de la mall (VIDEO)

Un gălățean, în vârstă de 50 de ani, a amenințat cu un pistol cu gloanțe de cauciuc, calibrul 45, agentul de pază de la mall și I-a lovit în abdomen. Bărbatul este acum în arest la domiciliu. Tot conflictul a început după ce soția autorului a parcat pe locurile destinate persoanelor cu handicap, iar un agent de pază i-a atras atenția și apoi nu i-a mai permis accesul în mall. Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Galați au cerut inițial arestarea preventivă a bărbatului, dar s-a decis punerea lui sub arest la domiciliu. VIDEO, mai jos! 👇

"La data de 29 martie 2024, ora 12:30, Secţia 4 Poliţie Galaţi a fost sesizată, prin apel telefonic la S.N.U.A.U. 112, de un bărbat, de 53 de ani, cu privire la faptul că ar avea un conflict cu agenţii de pază de la un centru comercial situat pe bulevardul George Coşbuc, din municipiul Galaţi.
Din verificările preliminare efectuate de poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului s-a stabilit faptul că, în cursul aceleiaşi zile, soţia apelantului, o femeie de 39 de ani, s-ar fi deplasat la centrul comercial respectiv şi ar fi parcat autoturismul pe un loc destinat persoanelor cu dizabilităţi.
Întrucât conducătoarea auto nu face parte din categoria persoanelor cu nevoi speciale, agenţii de pază i-ar fi solicitat acesteia să elibereze locul respectiv.
În discuţie a intervenit şi bărbatul, de 53 de ani, iar, la scurt timp, l-ar fi agresat fizic pe unul dintre agenţii de pază, un bărbat, de 24 de ani şi apoi l-ar fi ameninţat cu un pistol pe care l-ar fi avut asupra sa.
Pistolul a fost descoperit asupra apelantului şi a fost ridicat de către poliţişti, iar toate persoanele implicate în acest incident au fost conduse la sediul secţiei de poliţie în vederea continuării cercetărilor, fiind anunţaţi şi poliţiştii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase Galaţi.
S-a stabilit că pistolul face parte din categoria armelor neletale cu proiectil de cauciuc, are calibrul 45 şi este deţinut legal cu permis de armă tip B.
După audieri şi administrarea probatoriului în cauza penală în care au fost efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice, lovirea sau alte violenţe, ameninţare şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase, poliţiştii au luat măsura reţinerii bărbatului, de 53 de ani, pentru 24 de ore.
În cursul aceleiaşi zile, după prezentarea persoanei la Parchetul de pe lângă Judecătoria Galaţi a fost admisă de către procurori propunerea de arestare preventivă, însă, ulterior judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Galaţi a dispus măsura arestului la domiciliu, pentru 30 de zile", precizează IPJ Galaţi.

  • Galerie Video:
    • Video File:

Articole înrudite