17 IUNIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
LIBERTY Galaţi caută următoarea generaţie de lideri şi specialişti în industria oţelului
LIBERTY Galaţi caută următoarea generaţie de lideri şi specialişti în industria oţelului

LIBERTY Steel Group caută următoarea generaţie de lideri şi specialişti prin lansarea primului său program GRADUATES dedicat absolvenţilor de facultate care îşi doresc o carieră în industria siderurgică şi care vor să contribuie la planurile de decarbonizare ale companiei. Dezvoltat în România de Academia GREENSTEEL a LIBERTY Galaţi, programul GRADUATES va fi extins către alte companii europene ale grupului, inclusiv LIBERTY Ostrava în Republica Cehă şi LIBERTY Czestochowa în Polonia, anunţă compania.

În ţara noastră, programul va dura 24 de luni şi va reuni 30 de absolvenţi ai universităţilor tehnice, cu scopul de a-i pregăti pentru viitoarele poziţii de management în cadrul companiei şi de a-i încuraja să contribuie la transformarea LIBERTY Galaţi într-o companie neutră din punct de vedere al emisiilor de dioxid de carbon până în 2030. Compania invită tinerii absolvenţi din domeniile automatizări, IT, electric, mecanică, metalurgie şi finanţe să aplice pentru programul GRADUATES la LIBERTY Galaţi, un pilon strategic al economiei româneşti şi un angajator important la nivel naţional. Tinerii angajaţi la LIBERTY Galaţi vor lucra într-un mediu provocator alături de mentorii şi specialiştii companiei, vor participa la sesiuni de training şi îşi vor dezvolta competenţe esenţiale pentru a deveni profesionişti de top.

"Programul GRADUATES presupune doi ani de învăţare, dezvoltare şi performanţă, perioadă în care tinerii vor lucra sub îndrumarea mentorilor LIBERTY şi vor beneficia de programe de training dedicate. Tinerii vor avea şansa să activeze în mai multe zone ale companiei pentru o cunoaştere integrată a activităţii şi vor beneficia de oportunităţi de dezvoltare la nivel internaţional. Programul este structurat în trei etape: o perioadă iniţială de şase luni, în care vor învăţa şi îşi vor dezvolta abilităţile alături de mentorii LIBERTY; o perioadă de şase luni în care vor beneficia de sprijinul specialiştilor companiei, de pregătire şi practică în poziţii profesionale specifice şi o perioadă de 12 luni în care se vor familiariza cu managementul performanţei, traseul de carieră, evoluţia în muncă, managementul echipei, feedback 360 şi cursuri în cadrul Leadership Academy", transmite compania.

Absolvenţii care doresc să se alăture programului GRADUATES pot să aplice până la 1 septembrie 2023 la https://libertysteelgroup.com/ro/cariere/graduates/ pentru a deveni următorii lideri şi specialişti în industria oţelului. Compania invită absolvenţii să construiască viitorul oţelului: "Mă bucur că lansăm acest program si considerăm că va fi cel mai bun din industrie pentru că va beneficia de întreaga experienţă a grupului nostru. De aceea ne aşteptăm să atragem cei mai buni absolvenţi din universităţile tehnice care vor dori să îşi lanseze cariera aici, la LIBERTY Galaţi. Programul creat de echipa noastră din Galaţi oferă tinerilor absolvenţi şansa de a se alătura uneia dintre cele mai mari companii din ţară şi de a învăţa, de a se specializa şi de a-şi construi o carieră în companiile noastre din Europa. Invit toţi absolvenţii din domenii precum automatizări, IT, electric, mecanică, metalurgie şi finanţe să se alăture planurilor noastre de transformare GREENSTEEL. Este o perioadă extraordinară pentru tineri să se alăture unei companii siderurgice care depune eforturi pentru a se transforma şi a deveni neutră din punct de vedere al emisiilor de carbon, utilizând tehnologii inovatoare, energie regenerabilă şi noi forme de energie, precum hidrogenul. Suntem încântaţi să colaborăm cu noua generaţie de lideri care poate contribui cu idei şi soluţii inovatoare pentru a rezolva probleme reale, pe măsură ce industria face tranziţia către un viitor cu emisii reduse de carbon. Veniţi alături de compania noastră şi contribuiţi la construirea unui viitor mai curat şi mai verde al industriei oţelului!", spune Mihaela Vereş, Manager de Resurse Umane LIBERTY România.

LIBERTY Steel Group se implică în educaţia noii generaţii pentru a crea viitorii lideri şi specialişti în industria siderurgică. În acest an, Academia GREENSTEEL a LIBERTY Galaţi a lansat înscrierile pentru Şcoala de Vară, unul dintre cele mai importante programe de internship demarate de companie. Şcoala de Vară, aflată la cea de-a douăsprezecea ediţie, este dedicată studenţilor şi absolvenţilor care, timp de două luni şi jumătate, se implică în activitatea de producţie a oţelului, învaţă despre companie şi despre planurile de transformare GREENSTEEL. De asemenea, pentru a-şi atinge obiectivele de perfecţionare a echipei actuale din cadrul companiei şi de a încuraja tinerii să se alăture industriei, LIBERTY Galaţi a lansat cursul "Descoperă GREENSTEEL", care va continua în această toamnă cu un grup de studenţi interesaţi să descopere tehnologiile viitorului în producţia de oţel verde la Universitatea "Dunărea de Jos" din Galaţi, menţionează compania.


Articole înrudite