19 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Post vacant de infirmieră la Spitalul Militar Galaţi
Post vacant de infirmieră la Spitalul Militar Galaţi

UNITATEA MILITARĂ 02489 GALAŢI (Spitalul Militar de Urgenţă „dr. Aristide Serfioti”), din Ministerul Apărării Naţionale, cu sediul în localitatea Galaţi, str. Traian nr. 199, judeţul Galaţi organizează în conformitate cu prevederile H.G. nr. 1336/2022, concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a unui post vacant de execuţie de personal civil contractual, normă întreagă, durata timpului de lucru de 8 ore zilnic, astfel:
– Infirmieră / personal auxiliar sanitar în compartimentul primire urgenţe din formaţiuni medicale la directorul medical – studii M; G.
Condiţiile specifice necesare pentru ocuparea postului:
– nivel de studii: medii, generale.
– curs de infirmiere organizat de OAMGMAMR sau curs de infirmiere organizat de furnizori autorizaţi de Ministerul Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale cu aprobarea Ministerului Sănătăţii – Direcţia generală resurse umane şi certificare;
– vechime: 6 luni vechime în activitate ca infirmieră;
– conduită morală şi disciplinară corespunzătoare lucrului într-un mediu militar;
– disponibilitate pentru prezentare la program în cazul solicitărilor de urgenţă;
– stare de sănătate: apt pentru meseria de infirmieră conform fişei de aptitudine în muncă, eliberată de medicul de Medicina muncii al Spitalului Militar de Urgenţă Galaţi;
– nivelul de acces al funcţiei la informaţii clasificate este secret de serviciu; în acest sens este necesar acordul scris al persoanei care doreşte să candideze privind efectuarea verificărilor în vederea obţinerii autorizaţiei de acces la informaţii clasificate sau a certificatului de securitate, în situaţia în care va fi declarat „admis”.
Depunerea dosarelor de concurs se face până pe 24.05.2023 inclusiv. Detalii suplimentare, la U.M. 02489 Galaţi, localitatea Galaţi, strada Traian nr. 199, telefon: 0336.401.461. (sursa: posturi.gov.ro)


Articole înrudite