13 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Primăria Galaţi dă startul finanţării programelor sportive dedicate copiilor şi juniorilor
Primăria Galaţi dă startul finanţării programelor sportive dedicate copiilor şi juniorilor

Consiliul Local al municipiului Galaţi face cunoscută intenţia de a deschide procedura privind finanţarea din bugetul local a programelor sportive dedicate copiilor şi juniorilor, iniţiate de către organizaţiile sportive.
Accesul la fonduri publice, în vederea acordării finanţării de către Consiliul Local al municipiului Galaţi, structurilor sportive înfiinţate pe raza municipiului Galaţi, se face în conformitate cu Hotărârea de Consiliul Local nr.139/28.03.2019.
Bugetul alocat finanţărilor pentru programele sportive dedicate copiilor şi juniorilor, iniţiate de organizaţiile sportive aşa cum sunt enumerate în Legea nr.69/2000 a educaţiei fizice şi sportului, este de 1.000.000 lei.
Cluburile sportive interesate să acceseze aceste fonduri pot depune dosarele la Registratura municipiului Galaţi, până la data de 06 martie 2024, ora 16:00.
Dosarele depuse până la data de 20.02.2024 de către structurile sportive care au programe sportive dedicate copiilor şi juniorilor, vor fi luate în considerare în cadrul acestui apel de finanţare.


Articole înrudite