21 IUNIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Restricţii de trafic pe Aurel Vlaicu
Restricţii de trafic pe Aurel Vlaicu

Primăria municipiului Galaţi informează că, în vederea realizării proiectului "Alimentare cu apă şi canalizare în aglomerările urbane Galaţi şi Smârdan - Reţea apă potabilă DN600 (fontă)", pe 31 mai 2023 vor demara lucrările la căminul pe reţeaua de apă potabilă de pe strada Aurel Vlaicu, în intersecţia cu bulevardul George Coşbuc.

Pentru buna desfăşurarea a acestor lucrări, se va restricţiona circulaţia autovehiculelor pe strada Aurel Vlaicu, pe tronsonul cuprins între strada Vizantea şi bulevardul George Coşbuc. Pe întreaga perioadă a lucrărilor, semnalizarea rutieră temporar instituită poate suporta modificări, în funcţie de evoluţia lucrărilor. Pentru desfăşurarea fluentă a traficului rutier, conducătorii auto şi pietonii sunt rugaţi să respecte semnalizarea rutieră instituită pe durata executării lucrărilor.

"Precizăm că semnalizarea rutieră poate suferi modificări, în funcţie de natura lucrărilor, şi atragem atenţia că mutarea/deteriorarea mijloacelor de delimitare a zonelor de lucru (garduri, balize etc.), a dispozitivelor de semnalizare rutieră în general, se pedepseşte conform legislaţiei în vigoare", transmite Biroul de presă al Primăriei municipiului Galaţi.


Articole înrudite