22 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Sala de sport a Liceului de Marină intră în modernizare
Sala de sport a Liceului de Marină intră în modernizare

Primăria municipiului Galaţi informează că sala de sport a Liceului de Marină va fi modernizată, după ce au fost atrase fonduri prin PNRR, iar de curând a fost atribuit contractul de lucrări în urma licitaţiei publice.
Ionuţ Pucheanu, primarul municipiului Galaţi: „Sportul şi educaţia sunt domenii esenţiale, iar copiii trebuie să se bucure de cele mai bune condiţii la şcoală. De aceea, vom moderniza sala de sport a acestui liceu de tradiţie din oraşul nostru”.
Contractul presupune în principal reabilitarea termică a elementelor de anvelopă a clădirii, reabilitarea termică a sistemului de încălzire/a sistemului de furnizare a apei calde de consum, lucrări de instalare/modernizare a sistemelor de climatizare şi/sau ventilare mecanică pentru asigurarea calităţii aerului interior, reabilitarea/modernizarea instalaţiei de iluminat, instalarea unor sisteme alternative de producere a energiei electrice şi termice etc.
Pentru obiectivul „Renovare energetică - Reabilitarea şi modernizarea sală de sport Liceul Tehnologic General de Marină Nicolae Dumitrescu Maican” valoarea contractului este de 2.438.092,48 lei fără TVA, după ce oferta declarată câştigătoare a fost cea depusă de către Asocierea Stiloterm SRL - Ecoloptim SRL. Durata contractului este de 12 luni, transmite Compartimentul de presă al Primăriei municipiului Galaţi.


Articole înrudite