19 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Scandal! Două familii din Galați și-au reglat conturile în stradă. Au intervenit polițiștii și jandarmii (VIDEO)
Scandal! Două familii din Galați și-au reglat conturile în stradă. Au intervenit polițiștii și jandarmii (VIDEO)

*** UPDATE: Reţineri după scandalul de pe Pescăruşului ***

La data de 23 ianuarie 2024, la ora 16:50, Inspectoratul de Poliție Județean Galați a fost sesizat telefonic prin apel la S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că pe strada Pescărușului, din municipiul Galați, ar avea loc un conflict între mai multe persoane.

La fața locului, a fost direcționat un echipaj de poliție din cadrul Secției 5 Poliție Galați, în sprijinul căruia a venit și un echipaj de jandarmi gălățeni. Pe strada Pescărușului, în dreptul unui imobil, au fost depistate 4 persoane care se certau, fără a avea asupra lor obiecte contondente.

Persoanele au fost identificate, fiind vorba despre membrii a două familii diferite, soți și soții, 2 bărbați, cu vârstele de 39, respectiv 36 de ani și de 2 femei, de 37, respectiv 33 de ani. Fiecare dintre cele 4 persoane au fost sancționate contravențional cu amendă de 1000 de lei pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, în baza prevederilor Legii 61/1991 republicată.

Starea conflictuală dintre cele două familii este cunoscută la nivelul unității de poliție de aproximativ 1 an și au fost luate toate măsurile legale care s-au impus atunci când au fost încălcări ale legii, fiind întreprinse și activități pentru aplanarea acesteia.

În cursul zilei de astăzi, 24 ianuarie 2024, la sediul Secției 5 Poliție Galați, s-au prezentat membrii uneia dintre cele două familii și au formulat o plângere penală pentru infracțiunea de amenințare, împotriva persoanelor care fac parte din cealaltă familie.

De asemenea, în urma vizionării unor imagini apărute în spațiul public online pe o platformă de socializare, polițiștii din cadrul Secției 5 Poliție s-au sesizat din oficiu pentru infracțiunea de tulburarea ordinii și liniștii publice, urmând ca în cursul cercetărilor să se stabilească cu exactitate împrejurările care au condus la acest conflict, persoanele care au participat, precum și gradul de implicare a fiecăruia, informează IPJ Galați.

VIDEO, mai jos! 👇

  • Galerie Video:
    • Video File:

Articole înrudite