19 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
UPDATE: Reţineri după scandalul de pe Pescăruşului
UPDATE: Reţineri după scandalul de pe Pescăruşului

În urma activităţilor investigative şi de cercetare efectuate de poliţişti au fost identificate şi alte persoane care au fost implicate în conflict, fiind vorba despre alţi 7 bărbaţi, cu vârstele de 22, 24, 27, 32, 45, 48 şi 53 de ani, membrii familiei faţă de care a fost depusă plângerea penală la unitatea de poliţie şi care apar în imaginile video.
"După administrarea materialului probator, poliţiştii au luat măsura reţinerii, pentru 24 de ore, a bărbatului de 39 de ani, bănuit de comiterea infracţiunilor de ameninţare, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi influenţarea declaraţiilor, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, 25 ianuarie, să fie prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Galaţi, în vederea dispunerii unei măsuri preventive. De asemenea faţă de alţi doi bărbaţi dintre cei identificaţi, cu vârstele de 22, respectiv 24 de ani, bănuiţi de comiterea infracţiunii de tulburarea ordinii şi liniştii publice, a fost începută urmărirea penală", transmite IPJ Galaţi.

Despre conflict + imagini video, în articolul "Scandal! Două familii din Galaţi şi-au reglat conturile în stradă. Au intervenit poliţiştii şi jandarmii (VIDEO)"!


Articole înrudite