19 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Scandal uriaş într-o benzinărie din Galaţi. Au intervenit jandarmii
Scandal uriaş într-o benzinărie din Galaţi. Au intervenit jandarmii

Din cauza că le-a atras atenţia pentru că vorbesc prea tare şi înjurau, un gălăţean a fost alergat şi ameninţat cu un cuţit!
Doi bărbaţi din Galaţi au fost surprinşi de jandarmi în timp ce strigau la o persoană care de frică s-a refugiat în incinta unei staţii peco. Întrucât nu au cooperat cu jandarmii, bărbaţii au fost imobilizaţi şi conduşi la sediul poliţiei.
Incidentul s-a petrecut în acest weekend, la ora 23:30, la o staţie peco din Galaţi. Echipajul de jandarmerie aflat în misiune de menţinere a ordinii publice pe raza Secţiei 3 poliţie s-a sesizat din oficiu în momentul în care au auzit ţipete şi injurii care veneau dintr-o staţie peco din apropiere. Ajunşi în staţia de carburant, jandarmii au observat doi bărbaţi care înjurau şi se împingeau în uşa staţiei peco.
Bărbaţii nu au ascultat indicaţiile jandarmilor de a înceta, continuând să înjure şi să lovească uşa, motiv pentru care s-a impus imediat imobilizarea acestora. La controlul corporal preventiv, asupra unuia dintre bărbaţi a fost găsit un briceag cu o lungime totală de 23 cm.
Jandarmii au observat că în interiorul staţiei peco, alături de casieriţă, se afla un bărbat speriat, care le-a declarat oamenilor legii că a fost alergat cu un cuţit de către cei doi întrucât le-a atras atenţia că vorbeau tare şi înjurau, iar de frică a intrat în incinta staţiei peco unde a blocat uşa cu umărul, pentru ca aceştia să nu intre. Din dorinţa de a-l scoate afară, unul dintre bărbaţi a lovit geamul uşii, spărgând-ul.
Cei doi bărbaţi, în vârstă de 38 ani şi 39 ani, au fost conduşi de jandarmi la sediul poliţiei unde le-au fost întocmite actele de sesizare pentru săvârşirea infracţiunilor de distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. De asemenea, jandarmii i-au adus la cunoştinţă părţii vătămate că are posibilitatea de a depune plângere în termen de trei luni împotriva celor doi bărbaţi, pentru săvârşirea infracţiunii de ameninţare. Cercetările sunt continuate de poliţie.


Articole înrudite