17 IUNIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
VIDEO: Jaf la un bar din Galaţi surprins de camere
VIDEO: Jaf la un bar din Galaţi surprins de camere

La data de 9 decembrie 2023, în jurul orei 23:30, Secţia 2 Poliţie Galaţi a fost sesizată telefonic de către reprezentanţii unei firme specializată pe servicii de pază şi protecţie cu privire la faptul că, în cursul aceleaşi seri, o persoană necunoscută, profitând de neatenţia angajaţilor de la o unitate de alimentaţie publică, situată în municipiul Galaţi, la intersecţia străzilor Brăilei cu Siderurgiştilor, ar fi sustras suma de 1500 de lei, dintr-un sertar de sub tejgheaua barului.
Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi au întocmit un dosar penal pentru infracţiunea de furt.
În continuarea activităţilor de cercetare, precum şi după vizionarea înregistrărilor video de la camerele de supraveghere din incinta unităţii de alimentaţie publică, poliţiştii din cadrul Secţiei 2 Poliţie au identificat persoana bănuită de comiterea acestei fapte, fiind vorba despre un bărbat, cu vârsta de 39 de ani, din municipiul Galaţi. 
De asemenea, s-a stabilit faptul că aceeaşi persoana ar fi sustras suma de 500 de lei, la data de 10 decembrie 2023, în jurul orei 14:15, din incinta unei societăţi comerciale situată pe bulevardul Galaţi, din municipiul Galaţi, dintr-o casă de marcat, iar poliţiştii din cadrul Secţiei 3 Poliţie au întocmit dosar penal pentru infracţiunea de furt. Persoana a fost depistată şi condusă la sediul unităţii în vederea continuării cercetărilor.
În prezent poliţiştii desfăşoară activităţi pentru probarea întregii activităţi infracţionale a acestuia şi luarea măsurilor legale care se impun.
Ar fi 4 furturi în total, însă doar două au fost probate până acum. VIDEO, mai jos!

  • Galerie Video:
    • Video File:

Articole înrudite