19 IULIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Anunț de începere implementare proiect ”Fulldome”
Anunț de începere implementare proiect ”Fulldome”

Societatea Innovera Consulting SRL, în calitate de Beneficiar, anunţă începerea activităţilor proiectului cu titlul Fulldome, cod MySMIS 107637, finanţat prin Programul Operaţional Regional 2014-2020, Axa prioritară 2 - Îmbunătăţirea competitivităţii întreprinderilor mici şi mijlocii, Prioritatea de investiţii 2.1 – Promovarea spiritului antreprenorial, în special prin facilitarea exploatării economice a ideilor noi şi prin încurajarea creării de noi întreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri, Apelul de proiecte 2.1.A/2016 Microîntreprinderi.
Contractul de finanţare a fost încheiat cu Ministerul Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene în calitate de Autoritate de Management şi cu Agenţia pentru Dezvoltare Regională Sud – Est, în calitate de Organism Intermediar.
Valoarea totală proiectului: 1.009.612,07 lei.
Valoarea finanţării nerambursabile: 736.825,81 lei, din care 626.301,94 lei este valoarea eligibilă nerambursabilă din Fondul European de Dezvoltare Regională şi 110.523,87 lei este valoarea eligibilă nerambursabilă din bugetul naţional.
Proiectul îşi propune următoarele obiective:
(1) Introducerea şi exploararea economică a unui tip nou de produs pe piaţă, de proiecţie digitală 360 de grade pentru publicul larg în interval de 18 luni de la demararea investiţiei;
(2) Înzestrarea tehnicomaterială cu două sisteme de proiecţie video 360 de grade tip cupola dotate cu echipamente tehnologice aferente, din care unul va fi utilizat pentru proiecţii în aer liber şi unul va fi utilizat în interiorul unor clădiri existente, în interval de 18 luni de la demararea investiţiei.
Prin proiectul Fulldome, societatea doreşte să atingă următoarele rezultate:
(1) exploatarea economică a unei noi idei de afaceri pe o durata de cel puţin 5 ani;
(2) creşterea gradului de inzestare tehnico-materială a întreprinderii cu două medii de proiecţie pe suprafaţe semisferice imersive, precum şi cu echipamente tehnologice necesare pentru redare de conţinut multimedia 360 de grade;
(3) crearea de 5 (cinci) noi locuri de muncă în anul al doilea de la data demarării investiţiei şi menţinerea lor pe o perioada de minim 3 ani.
Proiectul are ca loc de implementare punctul de lucru al Societăţii situat în strada Nae Leonard nr.42, Municipiul Galaţi, Judeţ Galaţi, situat în Regiunea de Dezvoltare Sud-Est.
Perioada de implementare a proiectului este de 31 de luni, în perioada 5 octombrie 2016 – 30 aprilie 2019.
Date de contact: Rodica Bîzdoacă, Administrator, Tel / Fax: +40 31 005.12.77 , email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.


Articole înrudite