24 IULIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Lansarea proiectului „Diversificarea activității firmei S.C. MVM CARPAT S.R.L.”
Lansarea proiectului „Diversificarea activității firmei S.C. MVM CARPAT S.R.L.”

S.C. MVM CARPAT S.R.L., în calitate de Beneficiar,  implementează proiectul „Diversificarea activității firmei SC MVM CARPAT SRL ”, cod SMIS 108249, finanțat prin Programul Operaţional Regional 2014-2020, Axa prioritară 2: ”Îmbunătăţirea competitivităţii întreprinderilor mici și mijlocii”, Prioritatea de investiţii 2.1 : “Promovarea spiritului antreprenorial, în special prin facilitarea exploatării economice a ideilor noi și prin încurajarea creării de noi întreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri”.

Contractul de finanțare a fost încheiat cu Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației și Fondurilor Europene în calitate de Autoritate de Management și cu Agenţia pentru Dezvoltare Regională Sud – Est, în calitate de Organism Intermediar.

Valoarea totală a proiectului este de 571.605,79  lei, din care valoarea sumei nerambursabile este de 366,988.00   lei.

Obiectivul general al proiectului îl constituie consolidarea și dezvoltarea durabilă a societății SC MVM CARPAT SRL prin achiziționarea de utilaje performante în vederea diversificării activității societății.

Obiectivele specifice ale proiectului

  1. Prin prezentul proiect de investiții, societatea intenționează să-și diversifice activitatea, prin introducerea unui nou proces de producție și achiziția unor echipamente performante și eco-eficiente în vederea tăierii, fasonării și finisării pietrei, cu influențe notabile și asupra mediului prin utilizarea surselor regenerabile de energie. Realizarea acestei investiții va contribui la adaptarea activității societății la cerințele actuale impuse de UE în materie de calitate și performanță. Mai mult decât atât, acest proiect va contribui la dezvoltarea societății, asigurându-se astfel premisele adaptării la concurența exitentă pe piața națională dar și cea europeană. În vederea exploatării optime a investiției, societatea va angaja 3 persoane, determinând astfel o creștere a gradului de absorbție a forței de muncă pe plan local. În procesul de angajare societatea va promova egalitatea în relațiile de muncă și accesul nediscriminatoriu, prin adoptarea acestor principii în Regulamentul de ordine interioară.

În momentul recrutării noilor angajați, se vor acorda șanse egale de angajare tuturor celor care îndeplinesc condițiile minime de angajare, indiferent de sex, vârstă, religie, rasă, orientare sexuală, apartenență socială, cetățenie, calificare și alte considerente discriminatorii și se țină cont de incluziunea socială a persoanelor provenind din categoria celor defavorizate.

În urma implementării proiectului se va angaja cel puțin o persoană din categoriile defavorizate.

  1. Promovarea proiectului prin publicarea unui anunț de presă după semnarea contractului de finanțare și a unui anunț privind finalizarea implementării proiectului precum și a materialelor publicitare, în conformitate cu Manualul de Identitate Vizuală pentru Programul Operațional Regional (POR) 2014-2020.

Durata de implementare a proiectului este de 29 luni. 

Informaţii suplimentare se pot obţine la:

Nume persoană de contact: MUNTEANU Marcel- Adrian

Funcţie: Administrator

Telefon: 0729937075, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.


Articole înrudite