03 MARTIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Anunt de presa: Finalizarea proiectului Crearea unui cluster de sisteme de calcul destinat operării în „Cloud Computing”
Anunt de presa: Finalizarea proiectului Crearea unui cluster de sisteme de calcul destinat operării în „Cloud Computing”

Anunț de presă
Data: 27.03.2019

Finalizarea proiectului Crearea unui cluster de sisteme de calcul destinat operării în „Cloud Computing”

SC Astimp IT Solution SRL, în calitate de beneficiar, anunţă finalizarea activităţilor proiectului ”Crearea unui cluster de sisteme de calcul destinat operarii in „Cloud Computing””, cod SMIS 109478. 

Contractul de finanțare a fost semnat cu Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, în calitate de Autoritate de Management pentru Programul Operațional Regional și cu Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud – Est, în calitate de Organism Intermediar.

Proiectul a fost implementat prin intermediul unei finanţări nerambursabile acordate prin Regio – Programul Operațional Regional 2014-2020, Axa prioritară 2: ”Îmbunătățirea competitivității întreprinderilor mici si mijlocii”, Prioritatatea de investiții 2.1 – ”Promovarea spiritului antreprenorial, în special prin facilitarea exploatării economice a ideilor noi și prin încurajarea creării de noi întreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri” , Operațiunea ”Consolidarea poziției pe piață a IMM-urilor în domeniile competitive identificate în SNC si PDR-uri”, ”Schema de ajutor de minimis pentru sprijinirea dezvoltarii microîntreprinderilor în cadrul Programului Operațional Regional 2014-2020”.

Perioada de implementare a proiectului a fost de 27 de luni, respectiv între data de 01.01.2017 și data de 31.03.2019.

Obiectivul proiectului a fost crearea unui cluster de sisteme de calcul destinat operării în „Cloud Computing”. Locul implementării proiectului: Municipiul Galați, România, Str. Ovidiu, nr. 15, Bl. LC5, Sc.1 , Ap.1, județul Galați.

Prin implementarea proiectului au fost achiziționate 13 echipamente necesare clusterului de sisteme de calcul (servere, computere portabile, storage, echipamente de rețea).

Impactul investiției la nivelul localității/regiunii: au fost create 3 locuri de muncă, din care cel puțin unul dintre acestea a fost ocupat de persoane aflate în categorii defavorizate.

Valoarea totală a proiectului s-a ridicat la 961.105,88 lei, din care finanţarea nerambursabilă acordată din Fondul European de Dezvoltare Regională a fost de 646.121,60 lei.

Pentru informaţii suplimentare despre derularea proiectului, vă rugăm să contactaţi SC Astimp IT Solution SRL la tel. 0747778902, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., persoana de contact Toma-Alexander Stuhlmuller – administrator.

Investim în viitorul tău! Proiect cofinanțat din Fondul European

de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Regional 2014-2020

www.inforegio.ro | facebook.com/inforegio.ro

Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României


Articole înrudite