02 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
APEL DE SELECȚIE (varianta simplificată) Data postarii: 11.11.2022
APEL DE SELECȚIE (varianta simplificată) Data postarii: 11.11.2022

Asociația Grupul de Acțiune Locală Eremia Grigorescu 1863 Galați, cu sediul social în orașul TARGU BUJOR , județul Galați și sediul administrativ în comuna Tulucești, strada Primăriei nr.12, beneficiar al ajutorului financiar nerambursabil în cadrul Măsurii 19 în condițiile Programului Național pentru Dezvoltare Rurală 2014-2020 România, privind implementarea Strategiei de Dezvoltare Locală pe teritoriul format din oras TARGU BUJOR, comunele TULUCESTI, FOLTESTI, CUCA, FRUMUŞIŢA, BĂNEASA, FÎRŢĂNEŞTI, VLĂDEŞTI, REDIU, MĂSTĂCANI, SCÎNTEIEŞTI, VÎNATORI. Anunță lansarea sesiunii continue de depunere proiecte cu evaluare lunara Nr. 2/2022  începând cu data de 21.11.2022 pentru următoarea măsură prevăzută în cadrul  Strategiei de Dezvoltare Locală:  

  1. MĂSURA 03/6A - Crearea și dezvoltarea de noi afaceri locale. Fonduri disponibile: 180,93 Euro
  • Beneficiari eligibili:

- Microîntreprinderi care propun activități non agricole noi sau micro-întreprinderi nou înființate (PFA, II, SRL) ce propun activități de producție, servicii pentru populația rurală (non-agricole);

- Microîntreprinderi și întreprinderi mici noi, înființate în anul depunerii cererii de finanțare sau cu o vechime maxim de 3 ani fiscali consecutivi, care nu au desfășurat activități până la momentul depunerii acesteia (start-up).

  • Valoarea maximă a sprijinului forfetar: 38.500 EURO acordat în două tranșe:
  • 70 % din valoarea sprijinului, după semnarea deciziei de finanțare;
  • 30 % din valoarea sprijinului, după implementarea Planului de Afaceri.

Depunerea proiectelor, din cadrul sesiunii continue, se face la sediul administrativ al Asociației Grupul de Acțiune Locală Eremia Grigorescu 1863 Galați din comuna Tulucești, sat Tulucești, strada Primăriei, nr.12, clădirea Primăriei vechi a comunei Tulucești, județul Galați în intervalul orar 17:00 – 21:00, până la epuizarea fondurilor disponibile, durata minima a sesiunii este de 30 zile calendaristice.

Solicitantul de finanțare trebuie să îndeplinească cerințele de conformitate și eligibilitate menționate în cadrul Ghidului Solicitantului aferent măsurii.

Informațiile detaliate privind accesarea și derularea măsurii sunt cuprinse in Ghidul solicitantului elaborat de GAL pentru MĂSURA 03/6A - Crearea și dezvoltarea de noi afaceri locale  si se regăsește, împreună cu procedura de selecție pe site-ul www.galeg1863.ro

De asemenea sunt disponibile versiuni  a informațiilor detaliate masurii lansate  pe suport  tipărit la sediul GAL Eremia Grigorescu 1863 Galați din localitatea TULUCEȘTI unde pot fi consultate de către solicitanți.

Pentru informații suplimentare puteți contacta experții GAL Eremia Grigorescu 1863 Galați la sediul din comuna Tulucești, strada Primăriei, nr.12, clădirea Primăriei vechi a comunei Tulucești județul Galați, la telefonul 0745525942 sau prin e-mail la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. .

ATENȚIE!

Termenului maxim de finalizare a proiectelor – 31.12.2025, iar pentru proiectele care se supun ajutorului de minimis, termenul maxim de contractare  - 31.12.2023.

Reprezentant Legal

Butunoiu Dorin


Articole înrudite