03 DECEMBRIE 2023 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
INCENDIU! Pensiune din Deltă cuprinsă de flăcări (VIDEO)
INCENDIU! Pensiune din Deltă cuprinsă de flăcări (VIDEO)

15 subofiţeri din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Delta” al judeţului Tulcea au intervenit noaptea trecută pentru stingerea unui incendiu produs la o pensiune în apropiere de localitatea Caraorman din Delta Dunării. În pensiune se aflau 7 turişti, care s-au auto evacuat.
"Se intervine cu patru motopompe trei ambarcaţiuni printre care şi o ambarcaţiune SMURD ce are în dotare un tun pentru stingerea incendiilor. În momentul izbucnirii incendiului se aflau turiştii cazaţi însă aceştia s-au auto evacuat şi au fost transportaţi către o locaţie din apropiere. O persoană necesită asistenţă medicală, aceasta prezentând simptome de intoxicaţie cu fum. Incendiul este localizat în acest moment şi se intervine cu toate forţele şi mijloacele disponibile pentru lichidare", au transmis, noaptea trecută, pompierii tulceni.
Intervenţia pompierilor a fost finalizată după 8 ore. "Au ars aproximativ 450 mp din clădirea principală, o anexă de aproximativ 50 mp. A fost salvată o anexă care era restaurant, o terasă şi s-a reuşit  oprirea extinderii la o altă locaţie din apropiere. Cauzele probabile de producere a incendiului, scurt circuit electric", potrivit ISU „Delta” Tulcea. VEZI VIDEO, mai jos!

Articole înrudite

UPDATE: În urma activităților investigative și de cercetare efectuate de către polițiștii din ...

Târg de locuri de muncă în Berești

VIDEO: Explozie la G-uri în Micro 19

VIDEO: Bătaie pe Siderurgiştilor - UPDATE

Defilare de 1 Decembrie la Galaţi - PROGRAM