INCENDIU! Pensiune din Deltă cuprinsă de flăcări (VIDEO) Recomandat

Vineri, 11 Noiembrie 2022 08:14
Publicat în Regional
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

15 subofiţeri din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Delta” al judeţului Tulcea au intervenit noaptea trecută pentru stingerea unui incendiu produs la o pensiune în apropiere de localitatea Caraorman din Delta Dunării. În pensiune se aflau 7 turişti, care s-au auto evacuat.
"Se intervine cu patru motopompe trei ambarcaţiuni printre care şi o ambarcaţiune SMURD ce are în dotare un tun pentru stingerea incendiilor. În momentul izbucnirii incendiului se aflau turiştii cazaţi însă aceştia s-au auto evacuat şi au fost transportaţi către o locaţie din apropiere. O persoană necesită asistenţă medicală, aceasta prezentând simptome de intoxicaţie cu fum. Incendiul este localizat în acest moment şi se intervine cu toate forţele şi mijloacele disponibile pentru lichidare", au transmis, noaptea trecută, pompierii tulceni.
Intervenţia pompierilor a fost finalizată după 8 ore. "Au ars aproximativ 450 mp din clădirea principală, o anexă de aproximativ 50 mp. A fost salvată o anexă care era restaurant, o terasă şi s-a reuşit  oprirea extinderii la o altă locaţie din apropiere. Cauzele probabile de producere a incendiului, scurt circuit electric", potrivit ISU „Delta” Tulcea. VEZI VIDEO, mai jos!

Media

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu