19 MARTIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Comunicat de presă 29.06.2022

Finalizarea proiectului

„Creare capacitate avansată de producție a RODLAGERO S.R.L.”

S.C. RODLAGERO S.R.L., în calitate de Beneficiar, anunță finalizarea proiectului „Creare capacitate avansată de producție a RODLAGERO S.R.L.”, cod MySMIS 124427, finanțat prin Programul Operaţional Regional 2014-2020, Axa prioritară 2: ”Îmbunătățirea competitivității întreprinderilor mici și mijlocii”, Prioritatea de investiţii 2.2: “Sprijinirea creării și extinderea capacităților avansate de producție și dezvoltarea serviciilor”.

Obiectivul principal al proiectului constă în dezvoltarea S.C. RODLAGERO S.R.L., prin crearea unei unități noi de fabricare a betonului.

Rezultatele proiectului: Realizarea unei investiții inițiale, care presupune:

A. inovare de produs - obținerea unui produs nou pentru companie (beton impermeabil);

B. inovare de proces - implementarea unui flux tehnologic nou, care nu a mai fost utilizat în cadrul societății, prin introducerea în fluxul tehnologic clasic a unui recuperator de beton și, deasemenea, implementarea unui flux tehnologic nou, care nu a mai fost utilizat in cadrul societății, pentru producerea betonului impermeabil, având in vedere operațiuni suplimentare care trebuie efectuate pentru realizarea acestui tip de beton special.

Deasemenea, se va realiza achiziționarea de echipamente performante, mai eficiente energetic decât cele din generația anterioară, achiziționarea unui soft de gestionare a relațiilor cu clienții, precum și activități de certificare de produs și de sistem de management al calității, activități de internaționalizare.

Valoarea totală a proiectului este de 8.705.209,59 lei, din care valoarea contribuției din FEDR este de 3.782.776,15 lei.

Impactul investiției la nivelul localității/regiunii constă în crearea de locuri de muncă, dezvoltarea de produse noi, dezvoltarea schimburilor comerciale cu societăți din regiune, creșterea calității serviciilor și produselor și creșterea competitivității companiei.

Informaţii suplimentare despre proiect se pot obţine la: STEGĂRESCU RADU CRISTIAN, Administrator RODLAGERO S.R.L., telefon: 0731.341.211, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., adresa: Municipiul Galați, Str. Roșiori, Bloc PIN3, Ap. 25, județul Galați.