21 IUNIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Dotarea cu laborator inteligent a Colegiului National “Vasile Alecsandri” - Galați
Dotarea cu laborator inteligent a Colegiului National “Vasile Alecsandri” - Galați

Colegiul National „Vasile Alecsandri” Galați anunță începerea implementării proiectului intitulat Dotarea cu laborator inteligent a Colegiului National „Vasile Alecsandri” Galați și având codul 2100.

Proiectul se va derula în perioada 18.01.2024 – 31.01.2025, are o valoare totală de 702.418,92 lei și va fi finanțat integral printr-un ajutor financiar nerambursabil acordat în cadrul apelului de proiecte „Dotarea cu laboratoare inteligente a unităților de învățământ secundar superior, a palatelor și a cluburilor copiilor” din Planul Național de Redresare și Reziliență, Pilonul VI. Politici pentru Noua Generație, Componenta 15. Educație, Reforma 5. Adoptarea cadrului legislativ pentru digitalizarea educației, Investiția 9. Asigurarea echipamentelor și a resurselor tehnologice digitale pentru unitățile de învățământ.

Obiectivele proiectului sunt:

  • Dezvoltarea programelor de învățământ și a proiectelor educaționale
  • Crearea unor programe de susținere a elevilor
  • Dezvoltarea continuă a personalului didactic
  • Îmbunătățirea experienței de învățare a elevilor

Realizarea obiectivelor proiectului va avea un impact pozitiv asupra actului educațional, o învățare digitală de calitate și inovatoare fiind captivantă și interactivă, completând metodele tradiționale și oferind platforme de colaborare și de creare de cunoștințe.

Persoana de contact: Zamfir Romeo

E-mail contact: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.


Articole înrudite