17 IUNIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente a unității de învățământ preuniversitar din rețeaua IPT Liceul Tehnologic nr. 1 Corod
Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente a unității de învățământ preuniversitar din rețeaua IPT Liceul Tehnologic nr. 1 Corod

Comuna Corod demarează proiectul cu titlul: „Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente a unității de învățământ preuniversitar din rețeaua IPT Liceul Tehnologic nr. 1 Corod”, finanțat din fonduri europene prin apelul PNRR „Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ preuniversitar și a unităților conexe”, Componenta C15 – Educație.

Numele beneficiarului: COMUNA COROD.

 

Numele proiectului de investiție: „Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente a unității de învățământ preuniversitar din rețeaua IPT Liceul Tehnologic nr. 1 Corod”.

 

Obiectivul general: Creșterea calității și diversificării ofertei educaționale, în vederea asigurării standardelor minime corespunzătoare pentru desfășurarea în condiții optime a actului didactic.

 

Obiectivele specifice:

  • Asigurarea infrastructurii și a resurselor tehnologice la nivelul Liceul Tehnologic nr. 1 Corod, permițând accesul elevilor la tehnologie prin dotarea cu echipamente dedicate a unui laborator de informatică.
  • Asigurarea dotărilor necesare pentru îndeplinirea standardelor de calitate în sălile de clasă, în laboratoarele de specialitate, în cabinetul de asistență psihopedagogică, în sala de sport și în atelierul de practică din cadrul Liceului Tehnologic nr. 1 Corod.

 

Valoarea totală a proiectului: 1.439.958,78 lei, din care valoarea eligibilă din PNRR este în cuantum de 1.210.049,40 lei și valoarea TVA eligibilă aferentă este de 229.909,38 lei.

 

Data începerii și finalizării proiectului: 17.08.2023 ‑ 31.12.2024.

 

Codul proiectului: F-PNRR-Dotari-2023-2412.

 

Date de contact: Primăria Corod, sat Corod, com. Corod, jud. Galați, tel. fix/fax: 0236864006/ 0236864002, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., reprezentant legal: DUMITRU TENIE.


Articole înrudite