Peste 31.000 euro nerambursabili pentru afaceri nou infiintate! Recomandat

Luni, 30 Iulie 2018 00:00
Publicat în Fonduri UE
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Proiectul „Afacerea mea!” te sprijina si te finanteaza cu peste 31.000 euro sa pornesti propria afacere, daca esti somer, persoana inactiva sau persoana care are un loc de muncă și iti doresti sa incepi o afacere.

Joi 26 Iulie 2018 ora 11:00, a avut loc un nou seminar de informare din judetul Galati a proiectului „Afacerea mea!”, la Restaurant Dana din Galati.

Proiectul„Afacerea mea!”, cod SMIS 105847, cofinantat din Fondul Social European, Programul Operational Capital Uman (POCU) este implementat in parteneriat de Fundatia Zi Deschisa - beneficiar, respectiv SC Sorste SA Focsani - partener 1 si Asociatia de Dezvoltare EQ - partener 2.

Seminarul s-a adresat persoanelor interesate sa-si deschida propria afacere.

Grupul țintă este format someri, persoane inactive, persoane care au un loc de muncă și înființează o afacere în scopul creării de noi locuri de muncă din regiunea Sud-Est.

Grupul tinta selectat va urma cursurile de antreprenoriat, pe parcursul carora vor invata si vor intocmi un Plan de Afaceri. Acestea vor participa la Concursul de Planuri de Afaceri, in urma carora se vor selecta cele 37 planuri ce vor fi finantate cu peste 31.000 euro fonduri nerambursabile.

Pentru informatii consultati site-ul www.zi-deschisa.ro, mail zideschisa@yahoo.com.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu