Primul seminar de informare din judeţul Galaţi pentru proiectul ”Afacerea mea!” Recomandat

Luni, 16 Iulie 2018 15:35
Publicat în Fonduri UE
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

La începutul acestei săptămâni, a avut loc primul seminar de informare din judeţul Galaţi a proiectului "Afacerea mea!”.

Seminarul s-a adresat persoanelor interesate să-şi deschidă propria afacere. Grupul ţintă este format din şomeri, persoane inactive, persoane care au un loc de muncă şi înfiinţează o afacere în scopul creării de noi locuri de muncă din regiunea Sud-Est. Grupul ţintă selectat va urma cursurile de antreprenoriat, pe parcursul cărora vor învăţa şi vor întocmi un Plan de Afaceri. Acestea vor participa la Concursul de Planuri de Afaceri, în urma cărora se vor selecta cele 37 planuri ce vor fi finanţate. Pentru persoanele interesate în a-şi deschide propria afacere şi a primi finanţare, se vor organiza seminarii de informare în perioada 25 - 26 iulie 2018, începând cu ora 11:00, la Restaurant Dana, din judeţul Galaţi.

Proiectul este cofinanţat din Fondul Social European, Programul Operaţional Capital Uman (POCU) şi este implementat în parteneriat de Fundaţia Zi Deschisă - beneficiar, respectiv SC Sorste SA Focşani - partener 1 şi Asociaţia de Dezvoltare EQ - partener 2, iar valoarea totală a proiectului este de 8.843.625,69 lei.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu