07 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Actriţa Emilia Clarke, cea mai sexi femeie a anului 2015
Actriţa Emilia Clarke, cea mai sexi femeie a anului 2015

Actriţa britanică Emilia Clarke, cunoscută în special pentru rolul din serialul „Game of Thrones”, a fost desemnată cea mai sexi femeie a anului 2015 de revista Esquire, scrie UPI.com.

Clarke, 28 de ani, apare pe coperta numărului din noiembrie al cunoscutei reviste pentru bărbaţi, pozând fără sutien şi stând întinsă pe un pat luxos având doar un aşternut alb aşezat peste şolduri.

„Ea reuşeşte să întrunească numeroase calităţi contradictorii şi să le exprime într-un mod natural: drăgălaşă şi dură, plină de emoţie şi determinare cu sânge rece”, scriu cei de la Esquire în articolul care însoţeşte fotografiile.

În paginile revistei Emilia Clarke vorbeşte şi despre cum iniţial nu a reuşit să intre în pielea personajului său din serial, Daenerys Targaryen.

„Agentul meu a vorbit cu regizorul care s-a ocupat de selecţia pentru distribuţie şi i-a spus acestuia că rolul este potrivit pentru o persoană înaltă şi blondă, însă l-a rugat să mă vadă şi pe mine”, spune Emilia Clarke, care îşi aminteşte că a trebuit să joace două scene în care nu i s-a spus mare lucru, iar ea nu a făcut decât ceea ce face orice actor, şi anume să caute pe Wikipedia despre ce este vorba pentru că nu avea timp să citească toate acele cărţi.

Clarke a obţinut rolul şi a devenit rapid una dintre vedetele serialului produs de HBO.

În septembrie, Emilia Clarke a fost desemnată femeia anului şi de către revista GQ. Recent, a jucat rolul Sarah Conor în „Terminator: Genisys”. 


Articole înrudite