18 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Adele dezvăluie în sfârşit secretul care a făcut-o să slăbească
Adele dezvăluie în sfârşit secretul care a făcut-o să slăbească

Adele povesteşte despre impresionanta ei pierdere ei în greutate. În doi ani, cântăreaţa a scăpat de 45 de kilograme. Ea dezvăluie secretul transformării sale fizice şi ceea ce i-a permis să-şi rafineze silueta.
Adele face o reapariţie senzaţională pe coperta Vogue UK în noiembrie. Cântăreaţa vorbeşte despre cariera ei, viaţa de familie şi următorul ei album desigur. În timpul interviului , a fost imposibil ca jurnalistul să nu abordeze metamorfoza sa fizică. Artista în vârstă de 33 de ani înţelege surpriza acestei transformări, în sensul că această slăbire a avut loc „în spatele uşilor închise”.
Originea formei sale fizice vine din starea mentală. Ea explică: „A fost din cauza anxietăţii mele. Făcând sport, m-am simţit mai bine. Nu a fost vorba despre pierderea în greutate, ci despre cum să mă întăresc şi să stau departe de telefon în fiecare zi. Devenisem dependent de el“.
Pentru a face acest lucru, Adele are  o rutină sportivă intensă: „Fac exerciţii de două sau trei ori pe zi ; ridic haltere dimineaţa, apoi în general merg pe jos sau fac box după-amiaza, în final fac cardio seara“. Cântăreaţa subliniază un punct: această transformare fizică a fost posibilă prin faptul că niciun imperativ profesional nu i-a împiedicat voinţa. În plus, s-a înconjurat şi de antrenori. Adele realizează, „puţin jenată“, că acest lux nu este pentru toată lumea.

Se simte bine în pielea ei şi este cu o stare mentală pozitivă

Adele spune: „Dar trebuia să mă agăţ de ceva pentru a ieşi la liman. Ar fi putut fi tricotajul, dar nu a fost să fie. Oamenii sunt şocaţi pentru că nu am împărtăşit etapele acestei transformări. Sunt obişnuiţi ca toată lumea să documenteze totul pe Instagram şi o mulţime de oameni din poziţia mea ar fi făcut o afacere mare cu un brand de diete. Nu mi-a pasat! Am făcut-o pentru mine şi pentru nimeni altcineva. Deci de ce aş fi împărtăşit asta? Cântăreaţa îşi aminteşte: „Este corpul meu. Oamenii vorbesc despre corpul meu de 12 ani. Vorbeau despre asta şi înainte să slăbesc. Dar nu-mi pasă“.
Adele susţine că nu a urmat nicio dietă, nici măcar celebra reţetă Sirtfood care a fost difuzată în presă ca secretul slăbirii ei. Nici măcar nu a făcut „post intermitent“. Nimic. Ea spune că mănâncă la fel de mult ca înainte, dar că transformarea ei fizică este rezultatul activităţii fizice intense pe care o face.
Cântăreaţa în vârstă de 33 de ani conchide: „Nu trebuie să fii normoponderal pentru a fi pozitiv, poţi avea orice formă sau dimensiune“.


Articole înrudite