01 MARTIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Astăzi este Ziua ''Râdeţi şi îmbogăţiţi-vă''
Astăzi este Ziua ''Râdeţi şi îmbogăţiţi-vă''

Ritmul şi stresul vieţii vă deprimă? Simţiţi că nu mai aveţi timp să faceţi totul de pe lista cu lucruri pe care le aveţi de făcut? Este momentul pentru a sărbători #LaughAndGetRichDay, marcată în fiecare an pe 8 februarie.
În ceea ce priveşte râsul, acesta are darul de a ne ridica moralul. Atunci când suntem fericiţi şi râdem suntem capabili să ne gestionăm mai bine viaţa şi stresul din ea.
Ştiinţa a dovedit că râsul poate fi de fapt un medicament care îmbunătăţeşte sănătatea şi construieşte un sistem imunitar mai bun. Cei care au dureri sau suferă de boli cronice pot creşte producţia de endorfine atunci când râd. Rezultatul este o creştere a stării de spirit şi o scădere a durerii.
Dar care ar fi legătura cu îmbogăţirea? Deşi, în principiu, nu este vorba de o îmbogăţire de natură materială, ci de una interioară, prin crearea unei stări de bine, sărbătoarea având scopul să-i facă pe oameni să trăiască veseli, fericiţi şi sănătoşi, cele două concepte - râsul şi bogăţia - găsesc un punct de convergenţă.
Atunci când râdem, suntem mai creativi, iar când suntem mai creativi, ne putem gândi la idei şi modalităţi care să ne ajută să fim mai productivi la locul de muncă, ceea ce ne face mai valoroşi pentru angajator iar asta, de ce nu, ar putea aduce o mărire de salariu, potrivit daysoftheyear.com. Putem avea chiar o idee unică, genială, de genul celor care aduc la pachet bogăţia şi celebritatea.
Originea, istoria şi fondatorul acestei zile sunt necunoscute şi nu există nicio menţiune cu privire la anul de când se respectă această zi, scrie happydays365.org. (sursa Agerpres)


Articole înrudite