19 IUNIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
„Astro Boy” ajunge pe marile ecrane într-un film real de acţiune
„Astro Boy” ajunge pe marile ecrane într-un film real de acţiune

Compania australiană de producţie Animal Logic s-a alăturat celei nipone Tezuka Productions pentru a transpune pe marile ecrane o adaptare reală a popularei reviste de benzi desenate \'Astro Boy\' a creatorului japonez Osamu Tezuka, considerat părintele genului \"manga\" modern, relatează ziarul Asahi.
Încă nu a fost stabilită data de începere a filmărilor pentru această primă adaptare reală a popularei reviste de benzi desenate „Astro Boy”. Poveştile personajului au fost deja adaptate pentru micile ecrane în serialul difuzat la televiziunea niponă în anii \'60.
„Astro Boy”, cunoscut în ţara asiatică drept „Mighty Atom”, este un personaj popular de revistă de benzi desenate a creatorului japonez Osamu Tezuka. Adaptat în 1963 pentru micile ecrane, Astro Boy a devenit personajul cel mai cunoscut al lui Tezuka şi unul dintre cei mai populari ai genului manga, cu peste 100 de milioane de reviste vândute în întreaga lume.
Personajul a inspirat deja numeroase adaptări, precum filmul „Astro Boy” lansat în 2009 de compania Imagi Animation Studios din Hong Kong. Animal Logic, cu birouri la Sidney şi Los Angeles, este un studio specializat în filme de animaţie şi efecte speciale şi a colaborat deja la filme celebre precum „Happy Feet”, „The Lego Movie” sau „300”.


Articole înrudite