Cisco lansează cea mai extinsă platformă de securitate în cloud: SecureX Recomandat

Vineri, 03 Iulie 2020 12:40
Publicat în Mozaic
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cisco SecureX, cea mai extinsă platformă de securitate în cloud, va fi disponibilă la nivel global din 30 iunie 2020. Numărul de oameni care lucrează de la distanţă este în continuă creştere, iar specialiştii CISO pot utiliza SecureX pentru a obţine o vizibilitate completă la nivelul produselor de securitate Cisco, pot automatiza fluxurile de lucru şi elimina rapid ameninţările de securitate. Noile îmbunătăţiri şi integrări oferă protecţie suplimentară angajaţilor care lucrează de la distanţă şi vizează principalul vector de atac, e-mailul.
Cisco, lider în soluţii de securitate enterprise, lansează platforma integrată Cisco SecureX, cea mai extinsă platformă de securitate în cloud, inclusă în toate produsele Cisco Security, pentru a simplifica şi îmbunătăţi modul în care clienţii gestionează securitatea. Platforma este disponibilă la nivel global din 30 iunie 2020. SecureX ajută companiile să gestioneze numărul tot mai mare de provocări de securitate, în contextul accelerării transformărilor digitale şi al creşterii numărului de angajaţi care lucrează de la distanţă. Misiunea Cisco este de a asigura conectarea şi securitatea clienţilor care lucrează de oriunde, de pe orice dispozitiv şi de a unifica şi optimiza portofoliul de securitate.
Pentru a răspunde provocărilor actuale şi viitoare de securitate, SecureX conectează portofoliul extins şi integrat de soluţii de securitate al Cisco cu întreaga infrastructură de securitate a clienţilor, pentru o experienţă uniformă şi simplificată. Oferă vizibilitate completă, automatizare şi securitate sporită la nivel de reţea, terminale, cloud şi aplicaţii. Utilizând SecureX, toţi clienţii noi şi existenţi vor beneficia de aceste capabilităţi, fără costuri suplimentare:
- Vizibilitate completă - SecureX furnizează indicatori operaţionali şi despre ameninţări la nivel de reţea, terminale, cloud şi aplicaţii. Cu ajutorul funcţiei ribbon a SecureX, platforma este integrată în fiecare tehnologie Cisco Security, astfel încât clienţii să poată accesa fără probleme funcţionalităţile platformei la nivelul tuturor produselor.
- Automatizare, pentru a creşte eficienţa operaţională - Clienţii pot automatiza fluxurile de lucru atât la nivelul produselor Cisco Security, cât şi al celor de la terţi, astfel încât să se poată concentra pe sarcini mai importante. SecureX poate economisi ore de muncă manuală, automatizând procesul de căutare activă de vulnerabilităţi (threat hunting), pe baza informaţiilor despre ameninţări de la Cisco Talos şi alte surse de informaţii.
- Securitate consolidată - SecureX permite experţilor în securitate să identifice rapid ţintele vizate şi să remedieze problemele în câteva minute corelând datele provenite de la surse de informaţii multiple şi datele de telemetrie din reţea, terminale, e-mail, cloud şi produse third-party.
- Pe lângă experienţa simplificată pe care o aduce SecureX, Cisco Security a anunţat noi îmbunătăţiri şi integrări pentru securizarea angajaţilor care lucrează de la distanţă, inclusiv:
- Protecţie îmbunătăţită pentru utilizatori şi dispozitive, datorită integrării dintre securitatea terminalelor şi MFA (autentificare multi-factor).
- Clienţii pot utiliza email-ul în cloud cu mai multă încredere. Cloud Mailbox Defense pentru Office365 oferă o vizibilitate completă la nivelul e-mail-urilor (mesaje de intrare, de ieşire şi interne) oferind o mai bună protecţie împotriva ameninţărilor e-mail, precum phishing, ransomware, spoofing şi spam.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu