25 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Cupluri celebre care s-au destrămat în 2015
Cupluri celebre care s-au destrămat în 2015

Hilary Duff şi Mike Comrie

Actriţa şi cântăreaţa pop americană Hilary Duff a divorţat în februarie de soţul ei, Mike Comrie, după aproape cinci ani de mariaj. Vedeta (27 de ani) a depus actele de divorţ la scurt timp după ce s-a zvonit că Mike, fost jucător de hochei în vârstă de 34 de ani, ar fi petrecut o noapte nebună împreună cu prietenii la un restaurant din Beverly Hills, California. Cei doi îşi anunţaseră separarea în ianuarie 2014, însă erau în relaţii prieteneşti. Actriţa, cunoscută din emisiunea "Lizzie McGuire" (Disney Channel/ABC Kids) şi pentru rolurile din "Western True Women" (1997), "Casper" (1998) şi "Soul Collector" (1999), a cerut custodia exclusivă fiului lor, Luca, în vârstă de aproape 3 ani. Ea îi reproşează tatălui lui Lucas că duce o viaţă dezordonată, organizând acasă petreceri cu prietenii, la care se bea mult. Comrie s-a adresat însă justiţiei, cerând să împartă cu fosta soţie custodia lui Lucas.

Gwyneth Paltrow şi Chris Martin

Actriţa Gwyneth Paltrow şi soţul ei, Chris Martin, solistul vocal al trupei Coldplay, au semnat în aprilie actele de divorţ în Statele Unite, potrivit cărora îşi vor împărţi în părţi egale averea de 120 de milioane de lire (167 de milioane de euro).
Cei doi s-au cunoscut în 2002, la un concert al grupului pop Coldplay, s-au căsătorit în anul următor şi sunt părinţii a doi copii, Apple, de 10 ani, şi Moses, de 8 ani. Ei şi-au anunţat despărţirea provizorie în martie 2014. Conform ziarului „Daily Mirror”, Gwyneth Paltrow şi Chris Martin vor deţine în mod egal şi custodia copiilor. Divorţul pune capăt zvonurilor legate de o posibilă reconciliere a cuplului, care a petrecut recent o vacanţă în Mexic alături de copii. Având în vedere ştirea despre divorţ, este posibil ca acel concediu să fi servit, de fapt, pentru definitivarea termenilor unei separări amiabile, au speculat ziarele.

Ben Affleck şi Jennifer Garner

Actorii americani Ben Affleck şi Jennifer Garner, care au format unul dintre cele mai proeminente cupluri de la Hollywood, au anunţat în iulie că divorţează după zece ani de căsătorie, confirmând astfel zvonurile care circulă de mai multe luni de zile.
"După o analiză atentă, am luat decizia dificilă de a divorţa", precizează un comunicat al cuplului care are trei copii: Violet, 9 ani, Serafina, 6 ani, şi Samuel, 3 ani. "Mergem înainte cu dragoste şi prietenie unul pentru altul şi cu un angajament de a fi amândoi părinţi ai copiilor noştri, rugându-vă să respectaţi intimitatea pentru viaţa privată în această perioadă dificilă", a adăugat cuplul. "Acesta va fi singurul nostru comentariu cu privire la problema de ordin privat şi familial. Va mulţumim pentru înţelegere", se spune în finalul comunicatului. Ben Affleck, în vârstă de 42 de ani, şi Jennifer Garner, 43 de ani, s-au întâlnit în anul 2003 pe platourile de filmare pentru producţia "Daredevil". Ei s-au căsătorit doi ani mai târziu. Anunţul separării a venit la o zi după a zecea aniversare a căsătoriei lor, deşi unele surse au declarat că cei doi erau separaţi de mai multe luni şi că Affleck va continua să locuiască la proprietatea lor din Brentwood, dar într-o casă separată de cea în care stă Garner.

Gwen Stefani şi Gavin Rossdale

Cântăreaţa Gwen Stefani şi soţul său, Gavin Rossdale, chitaristul şi unul din soliştii grupului 'Bush', au înaintat în august actele de divorţ, după treisprezece ani de căsnicie. Solista trupei 'No Doubt' a motivat în cererea de divorţ neînţelegeri ireconciliabile. „Din moment ce amândoi am ajuns la decizia de a nu mai fi căsătoriţi, rămânem parteneri în ce priveşte rolul de părinţi şi suntem decişi să creştem împreună cei trei băieţi ai noştri într-un mediu sănătos şi fericit”, au transmis cei doi într-o declaraţie pentru portalul E! News, cerând totodată jurnaliştilor să le fie respectată intimitatea până la finalizarea divorţului. Rossdale şi Stefani au cerut în actele de divorţ custodia comună a celor trei băieţi: Kingston (9 ani), Zuma (6 ani) şi Apollo (1 an). Rossadel mai are o fată dintr-o relaţie anterioară. Surse apropiate au declarat că cei doi soţi nu au un acord prenupţial şi, potrivit legii din California, vor împărţi toate bunurile în mod egal. Gwen Stefani ar avea o avere de 58 de milioane de dolari, în timp ce Rossdale ar avea aproximativ 35 de milioane de dolari.

Megan Fox şi Brian Austin Green

Actorii Megan Fox şi Brian Austin Green au decis să se despartă la sfârşitul lunii august şi să meargă fiecare pe drumul său, după cinci ani de căsnicie şi 11 de relaţie, deşi au lăsat deschisă uşa unei posibile împăcări. Cei doi actori, care au doi copii mici, nu mai trăiesc împreună de câteva luni. „Megan şi Brian au decis să se despartă. Se vor ajuta întotdeauna unul pe celălalt şi vor avea grijă de copiii lor. Deşi s-ar putea întâmpla orice în viitor, deocamdată au decis că cel mai bun lucru pentru ei este să meargă fiecare pe drumul său", a declarat o sursă revistei People. Megan Fox, 29 de ani, ajunsă vedetă în seria de filme „Transformers”, şi Brian Green, 42 de ani, care a jucat în serialul „Beverly Hills, 90210”, au doi copii, Noah Shannon de 2 ani şi Bodhi Ransom de 18 luni. Potrivit documentului depus la un tribunal din Los Angeles, actriţa menţionează 'diferenţe ireconciliabile' între soţi şi solicită custodia comună a celor doi copii, Noah şi Bodhi. Mai multe surse afirmă că la baza despărţirii actorilor se află ambiţiile profesionale ale lui Megan Fox. Împreună de 11 ani, Megan şi Brian nu au redactat un contract de căsătorie acum cinci ani. Aceasta înseamnă că actriţa, „extrem de solicitată la Hollywood”, va trebui să-i aloce o pensie alimentară fostului soţ, care nu lucrează prea mult.

Halle Berry şi Olivier Martinez

Actorii Halle Berry şi Olivier Martinez se află din octombrie în plin proces de divorţ după mai mult de doi ani de căsătorie. Potrivit unei surse apropiate cuplului, nu a existat o situaţie concretă care să fi determinat această decizie, ci pur şi simplu relaţia "şi-a încheiat cursul". "Este un final amical", a susţinut sursa. "Se despart ca prieteni", a precizat sursa. Berry şi Martinez s-au cunoscut în 2010 în timpul filmărilor la pelicula 'Dark Tide'. Trei ani mai târziu, în iulie 2013, cei doi s-au căsătorit în Franţa, ţara de origine a lui Olivier Martinez. În acel moment actriţa aştepta primul lor copil, Maceo-Robert, care s-a născut în octombrie. Halle Berry mai are o fiică, Nahla, rod al relaţiei sale cu manechinul canadian Gabriel Aubry. Este primul divorţ al actorului şi al treilea pentru Halle Berry, care a mai fost căsătorită anterior cu jucătorul de beisball David Justice şi cu cântăreţul Eric Benet.

Mario Vargas Llosa şi Patricia Llosa

Scriitorul peruan Mario Vargas Llosa (Arequipa, Perú, 1936) i-a trimis la mijlocul lunii noiembrie cererea de divorţ soţiei sale, Patricia Llosa, au informat surse apropiate laureatului Premiului Nobel pentru Pace. Cererea este în curs şi a fost prezentată în Spania, deşi scriitorul nu vrea să facă nicio declaraţie în acest sens, au precizat sursele. Vargas Llosa, care este implicat într-o relaţie sentimentală cu Isabel Preysler (Manila, Filipinas, 1951), susţine de câteva luni o serie de cursuri la Universitatea Princeton, din New York. Scriitorul a fost prezent pe 8 noiembrie la New York alături de Preysler la un omagiu care i-a fost adus de Hispanic Society of America pentru contribuţia sa la artele şi culturile hispanice. Vargas Llosa şi verişoara sa Patricia Llosa au sărbătorit în iulie 50 de ani de căsătorie. Este vorba de a doua căsătorie a scriitorului care anterior a fost căsătorit cu mătuşa sa, politiciana Julia Urquidi, între 1955 şi 1964. Llosa şi Isabel Preysler, care a mai fost căsătorită cu fostul ministru socialist Miguel Boyer, cântăreţul Julio Iglesias şi marchizului Carlos Falcó, se cunoşteau, potrivit propriilor declaraţii, de peste 20 de ani.

Jane Seymour şi James Keach

Actriţa britanico-americană Jane Seymour, cunoscută în special pentru rolul din Dr. Quinn, şi cel de-al patrulea ei soţ, actorul şi producătorul James Keach au divorţat oficial. Divorţul a fost pronunţat la doi ani după separarea lor şi după 22 de ani de mariaj. Jane Seymour şi fostul său soţ s-au cunoscut în 1993 şi au împreună doi gemeni, John şi Kristopher, acum în vârstă de 20 de ani. Actriţa a mai fost căsătorită cu David Flynn, Geoffrey Planer şi Michael Attenborough şi are în total patru copii.

Miss Piggy şi Kermit

Miss Piggy şi broscoiul Kermit, îndrăgitul cuplu al programului de televiziune "The Muppet Show, au anunţat la mijlocul anului că se despart, conform unui comunicat publicat pe reţelele de socializare. "După ce au reflectat îndelung şi după numeroase dispute, am luat decizia dificilă de a pune capăt relaţiei noastre de dragoste", au anunţat cele două păpuşi Muppets în acest comunicat. Miss Piggy şi Kermit vor continua totuşi să lucreze împreună mai ales în seria de documentare despre Muppets, difuzate începând din 22 septembrie în SUA. "Vieţile noastre private vor merge separat de-acum încolo şi vom întâlni şi alte persoane, porcuşori sau broscuţe", au mărturisit ei pe conturile lor de Facebook şi Twitter. Miss Piggy şi Kermit formează de mulţi ani ani un cuplu şi au participat împreună la multe episoade din "Muppet Show" şi din seria de filme "The Muppets". Natura exactă a relaţiei lor rămâne totuşi incertă, multe personaje din programul de televiziune Muppet Show afirmând că mariajul lor este fictiv... Deşi Miss Peggy pretinde că are un certificat de căsătorie în poşetă.


Articole înrudite