27 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
DOAR PE NETFLIX! Glass Onion: a Knives Out mystery poate fi văzut începând cu 23 decembrie
DOAR PE NETFLIX! Glass Onion: a Knives Out mystery poate fi văzut începând cu 23 decembrie

Glass Onion: a Knives Out mystery poate fi văzut începând cu 23 decembrie, doar pe Netflix. În continuarea filmului Knives Out, semnat de Rian Johnson, detectivul Benoit Blanc pleacă în Grecia pentru a dezlega un mister care implică o nouă serie de suspecți plini de culoare.
Potrivit Johnson, titlul filmului în limba engleză, un omagiu adus cântecului „Glass Onion” din 1968 al formației Beatles, se datorează în parte înclinației lui Blanc către exprimările bombastice. „Caut tot timpul elemente amuzante, de care Blanc să se poată agăța și pe care să le poată transforma în metafore chinuite și folosite în exces”, spune el. „Toate acestea sunt perfect vizibile încă de la bun început. Așadar, m-am gândit la ceva limpede, transparent, și așa am ajuns la «glass» (sticlă). Și voi fi foarte sincer. Pur și simplu am luat telefonul și am căutat printre melodii după cuvântul «glass». Mi-am imaginat că trebuie să existe piese care să conțină cuvântul acesta. Și mă gândeam așa: «Să fie o fortăreață de sticlă? Un castel de sticlă? Sau un om din sticlă?» Primul rezultat al căutării a fost «Glass Onion», pentru că sunt un mare fan al trupei Beatles”, mai spune Johnson.
Regizor și scenarist este Rian Johnson, producători sunt Ram Bergman și Rian Johnson, iar din distribuție fac parte Daniel Craig, Edward Norton, Janelle Monáe, Kathryn Hahn, Leslie Odom Jr., Jessica Henwick, Madelyn Cline with Kate Hudson și Dave Bautista, potrivit unui comunicat al Netflix.


Articole înrudite