25 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
El este noul Superman!
El este noul Superman!

Americanul David Corenswet, un artist în plină ascensiune la Hollywood, este următorul actor care îl va interpreta pe Superman, a anunţat James Gunn, regizorul viitorului film din franciza cinematografică dedicată acestui supererou, informează AFP.
David Corenswet, în vârstă de 29 de ani, s-a făcut remarcat datorită rolurilor interpretate în mai multe producţii de succes, precum serialele Netflix "Hollywood" şi "The Politician", miniseria TV "We Own This City", difuzată de HBO, şi lungmetrajul "Pearl", produs de studioul Universal.
El a fost ales pentru a-l interpreta pe legendarul supererou Superman în filmul "Superman: Legacy", care va fi produs de studioul Warner Bros şi care va fi lansat în 2025.
Informaţia a fost dezvăluită în premieră de presa de specialitate de la Hollywood, care a anunţat, de asemenea, că actriţa Rachel Brosnahan, protagonista serialului de comedie "The Marvelous Mrs. Maisel", a fost aleasă pentru a o juca pe iubita lui Superman, jurnalista Lois Lane.
Înaintea lui David Corenswet, actorii Christopher Reeves, Brandon Routh şi, mai recent, Henry Cavill, l-au interpretat pe Superman pe marile ecrane - unul dintre cele mai profitabile roluri de la Hollywood.
Anul trecut, studioul Warner Bros. a acordat duoului alcătuit din cineastul James Gunn, regizorul filmelor "Guardians of the Galaxy", şi Peter Safran, producătorul filmului "Aquaman", misiunea de a relansa filmele cu supereroi din cadrul francizei DC Comics, cu obiectivul de a o dinamiza în faţa concurenţei acerbe a companiei Marvel, notează Agerpres.


Articole înrudite