Enrique Iglesias renunţă la turnee Recomandat

Joi, 11 Octombrie 2018 00:00
Publicat în Mozaic
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Starul muzicii latino Enrique Iglesias a declarat într-un interviu că se gândeşte serios să renunţe la turnee "în viitorul apropiat", dar acest lucru nu înseamnă că va renunţa definitiv să cânte, potrivit contactmusic.com, citat de Mediafax.
Iglesias a spus că, de-a lungul anilor, a mai luat în considerare acest lucru.
"Au fost zile în care mi-a trecut acest lucru prin minte. Probabil acest lucru va deveni realitate în viitorul apropiat", a declarat cântăreţul pentru publicaţia britanică The Sun.
Totuşi, artistul în vârstă de 43 de ani spune că va continua să înregistreze muzică, însă, în prezent, îşi doreşte doar să stea acasă împreună cu partenera sa de viaţă, Anna Kournikova, şi gemenii lor în vârstă de zece luni, Nicholas şi Lucy.
Din acest motiv, Iglesias a refuzat oferta de a fi membru al juriilor în mai multe emisiuni-concurs muzicale.
Enrique Iglesias, fiul celebrului cântăreţ spaniol Julio Iglesias, a călcat pe urmele tatălui şi a ajuns unul dintre cei mai în vogă artişti pop din ultimele două decenii. "Escape" (2001) este cel mai de succes album al artistului latino, fiind vândut în peste 10 milioane de exemplare în întreaga lume. Cu peste 100 milioane de discuri vândute, Enrique Iglesias a cucerit milioane de fani din întreaga lume cu melodii, precum "Bailando", "Ring my bells", "Hero", "Bailamos", "Noche Y De Dia", "Turn the night up", "Tonight", "I like it", "Do you know", "Not în love".

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu