25 IULIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Gălăţeanca Andreea Antonescu, război în instanţă cu tatăl "bebelinei"
Gălăţeanca Andreea Antonescu, război în instanţă cu tatăl "bebelinei"

Andreea Antonescu şi fostul iubit au ajuns în instanţă. Cei doi au neînţelegeri în ceea ce priveşte custodia fiicei lor, notează a1.ro.
Andreea Antonescu şi tatăl mezinei sale, Victor Vrînceanu, au ajuns în faţa judecătorului. Deşi despărţirea lor părea că a avut loc în termeni paşnici, se pare că acum nu se înţeleg în privirea custodiei fiicei lor. Totul ar fi pornit după ce artista ar fi cerut să plece timp de două luni şi jumătate cu fiica lor în SUA.
Potrivit spynews.ro, Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti a emis o decizie pe 9 mai 2024 în acest caz. Instanţa a admis parţial cererea de chemare în judecată a reclamantei Andreea Antonescu, respingând categoric cererea reconvenţională formulată de Victor Vrînceanu ca neîntemeiată.
Concret, vedeta a cerut să plece două luni şi jumătate peste Ocean cu fiica ei şi a lui Victor, cerere care a fost aprobată de instanţă. În acelaşi timp, instanţa a refuzat cererea de cetăţenie pentru copil, considerând necesar acordul ambilor părinţi.

Citeşte şi "Galaţiul e la putere!" s-a auzit din Columbia

Decizia mai impune ca pârâtul (n.r. Victor Vrînceanu) să suporte cheltuieli de judecată în valoare de 2.020 lei, incluzând un onorariu avocaţial redus proporţional cu soluţia de admitere parţială şi o taxă judiciară de timbru de 20 lei.
„Admite în parte cererea de chemare în judecată. Respinge cererea reconvenţională, ca neîntemeiată. Suplineşte consimţământul pârâtului Vrînceanu Victor Vadmin pentru deplasarea minorei Vrînceanu Victoria Venice, născută la data de …, în perioada 01.06.2024 – 15.08.2024 în Las Vegas Nevada – Los Angeles California, însoţită de mama sa, reclamanta Antonescu Giorgiana Andreea. Respinge în rest cererea, ca neîntemeiată. Obligă pârâtul la plata către reclamantă a sumei de 2.020 lei cu titlu de cheltuieli de judecată, 2.000 lei reprezentând onorariu avocaţial redus proporţional cu soluţia de admitere în parte şi 20 lei reprezentând taxă judiciară de timbru. Executorie. Cu apel în termen de 5 zile de la pronunţare, care se exercită prin depunerea cererii la Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti. Pronunţată astăzi, 09.05.2024, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei”, se arată în decizia Instanţei.
Conform informaţiilor făcute publice de sursa menţionată anterior, instanţa a suplinit consimţământul pârâtului pentru deplasarea reclamantei Andreea Antonescu împreună cu copilul minor în perioada 01.06.2024 – 15.08.2024 în Las Vegas, Nevada – Los Angeles, California.
Hotărârea, care este executorie, poate fi contestată prin apel în termen de 5 zile de la pronunţare, oferind părţilor implicate posibilitatea de a continua lupta juridică pentru drepturile lor.

Citeşte şi Andreea Antonescu criticată că a ales ca fiica ei să urmeze şcoala în Galaţi

Potrivit declaraţiilor făcute de vedetă, ea şi fostul iubit s-au cunoscut în perioada pandemiei, atunci când ea a fost invitată la emisiunea moderată de cel care acum îi este "tată la copil".
„Victor m-a contactat în perioada pandemiei pentru a participa, ca invitată, la emisia pe care el o modera. Nu m-am uitat o secundă să văd dacă are sau nu verighetă, pentru că eram departe de a mă gândi la o relaţie mai mult decât amicală! După cum era de aşteptat, el a făcut primul pas… Eu sunt mai de modă veche din acest punct de vedere!”, a declarat Andreea Antonescu potrivit unica.ro.
Cu toate acestea, la doar câteva luni distanţă, în luna martie a anului trecut, artista le-a dat vestea fanilor, referitor la despărţire.
„Dragii mei, vreau să aflaţi de la mine că relaţia pe care am avut-o cu Victor s-a încheiat! Despărţirea nu are ca şi cauză subiecte care să ţină prima pagină, ci doar simpla nepotrivire de caracter. Vom da amândoi ce e mai bun pentru creşterea bebelinei. Vă mulţumesc anticipat pentru faptul că îmi respectaţi alegerea de a nu mai discuta acest subiect”, scria Andreea Antonescu la acea vreme pe contul său de Instagram.

Citeşte şi O gălăţeancă în Marea Finală America Express


Articole înrudite