13 IUNIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
O gălăţeancă în Marea Finală America Express
O gălăţeancă în Marea Finală America Express

Irina Fodor a anunţat cele două echipe care au intrat în Marea Finală a acestui sezon de America Express. O pereche, însă, a părăsit competiţia, iar cuferele obţinute i-au adus ghinion, într-un moment atât de important al competiţiei, notează a1.ro.
Numărătoarea inversă spre ultima eliminare de pe Drumul aurului din America Express a început în ediţia 39 a reality show-ului. Irina Fodor a pus în joc cele trei cufere care au avut puterea de a schima soarta unei perechi.
Cele trei echipe rămase în luptă au trecut apoi printr-o cursă aparte, împărţită în trei etape. La finalul fiecăreia, concurenţii aflaţi pe ultimul loc au avut de ales una dintre „cutiile periculoase” în care se putea afla ori o figurină de aur, ori una roşie, care a însemnat eliminare.
După mii de kilometri parcurşi cu gândul la Cartagena, destinaţia finală de pe Drumul Aurului, numai 3 perechi au reuşit să ajungă aici. Concurenţii rămaşi în „lupta” pentru un loc în Marea Finală au dat tot ce au putut, şi-au depăşit limitele fizice şi psihologice, toate acestea pentru a nu ajunge pe ultimul loc.
Din nefericire, Irina Fodor i-a explicat de la început că acesată cursă nu va fi pentru ultima şansă, ci pentru eliminare, iar tensiunea şi emoţiile au atins cote maxine, în ediţia 40. Astfel, aflaţi la careu, gazda reality show-ului a anunţat ordinea în care echipele au ajuns la ea şi echipele finaliste.
Perechea ce nu a fost în posesia niciunei cutii şi a intrat, automat în Marea Finală a fost cea compusă din Andreea Bălan şi Andreea Antonescu. „Cred că e o performanţă. Mai ales că suntem primele fete în finală, după foarte mulţi ani. Credem că finala o să fie super tare”, a declarat Andreea Bălan.
A urmat apoi cel mai tensionat moment din săptămâna mega-finalei America Express. Irina Fodor a deschis, pe rând, cuferele celor două echipe. După ce prima cutie care aparţiea lui Cătălin Scrărlătescu şi Doinei Teodoru avea o figurină de aur, şi cea a lui Cătălin Bodea şi Nelu Cortea a fost tot de aur.
Aşadar, Cătălin Scărlătescu şi Doina Teodoru au fost eliminaţi, iar Andreea Bălan şi Andreea Antonescu vor juca Finala America Express alături de Cătălin Bordea şi Nelu Cortea.
„Gata! Finală! Facem tot traseul! N-am crezut niciodată. Mie mi s-a topit sufletul de bucurie, Te simţi mândru”, a fost reacţia comedianţilor când au realizat.
În cele trei curse anterioare, Cătălin Scărlătescu şi Doina Teodoru au obţinut două cufere, după ce au ajuns pe ultimul loc. Norocul, însă, nu a fost de partea lor, iar una dintre cutii ascundea figurina roşie, care le-a adus eliminarea chiar înainte de Marea Finală America Express.
„Chiar dacă finalul acesta nu e cel mai drăguţ, suntem o echipă şi la bine şi la mai puţin bine”, a mărturisit chef-ul.
La final, după ce a primit vestea eliminării, acesta şi-a amintit şi de dragul lui coleg Sorin Bontea. „O să mă certe Bontea. O să zică: Bă, eu cu un an mai mare şi am câştigat, tu ce ai făcut acolo?”, a mai ţinut să specifice acesta.
După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung şi lat, sezonul 5 a schimbat continentul şi s-a mutat în America. Drumul Aurului a dus cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala şi Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri.
Chef Cătălin Scărlătescu şi iubita lui, actriţa Doina Teodoru, Puya şi soţia lui, Melinda, Andreea Antonescu şi Andreea Bălan, Cătălin Bordea şi Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta şi directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril şi fratele lui, Dinu, cântăreaţa Bruja şi prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache şi Diana Bulimar, Bie Adam şi mama ei au pornit pe un drum misterios şi magnific. Mii de kilometri în căutarea oraşului de aur, visul marilor cuceritori: El Dorado.
Un itinerar fabulous, pe teritoriile a trei ţări exotice. Tărâmul zeilor azteci, o ţară a contrastelor, de la satele rătăcite prin munţi la plajele de la Marea Caraibelor şi cele mai mari aglomeraţii de pe pământ, Mexicul, cu esenţele lui tari şi culorile aprinse a fost locul în care a început aventura celui mai dur reality show din România.
Ca şi până acum, Oase şi Marius Damian au povestit telespectatorilor despre specificul zonelor în care ajung, despre obiceiurile şi ineditul lor şi le-au arătat Mexicul, Guatemala şi Columbia dintr-o cu totul altă perspectivă.
De asemenea, Irina Fodor i-a însoţit pe concurenţi în cea mai mare provocare a vieţii lor de până acum. America Express - Drumul Aurului s-a văzut pe Antena 1 în fiecare duminică de la 20:00, luni, marţi şi miercuri de la 20:30, dar şi pe AntenaPLAY.
Finala show-ului va fi difuzată duminica aceasta, de la ora 20:00. Marele premiu este în valoare de 30.000 de euro.

Citeşte şi "Galaţiul e la putere!" s-a auzit din Columbia


Articole înrudite